Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Czy ktoś podszkoli w montazu klimy???

9 Odpowiedzi, 6700 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

pawcio0094

2009-05-16, 19:07:24
Nowy użytkownik
Witam wszystkich użytkowników. Otworzyłem własnie działalność ze sprzedazą i montażem klimatyzacji. Wszystko już jest prawie gotowe i wkrótce będę mógł ruszyć na dobre, ale przydaloby mi się troche praktyki w instalacji. Odbywałem kilka szkoleń, duzo czytałem, przegladałem instrukcje ale nic nie przekaze tyle informacji co doswiadczony monter. Dlatego moze ktoś z Was byłby na tyle rzyczliwy i zabrał mnie na kilka instalacji - tak z dwa dni. Najlepiej w łodzkim, slaskim lub swiętokrzyskim.

awax

2009-05-16, 19:15:04
Top użytkownik
W zachodniopomorskim nie byłoby problemu,zapraszam.
Co do Twoich terenów może któryś z kolegów z Centrum się zgodzi.
Zapukaj na www.kcichik.pl
Jako Krajowe Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji na dzisiejszym zebraniu Zarządu omawialiśmy taką formę szkoleń,nie dla certyfikatu,a dla zdobycia praktycznej wiedzy.
Pozdrawiam

pawcio0094

2009-05-16, 19:36:38
Nowy użytkownik
Dzięki za szybką odpowiedz. Stronka całkiem przydatna i zapowiada się ze takie szkolenia faktycznie będą ale narazie nie ma żadnych sprecyzowanych informacji wiec chyba nie prędko.

awax

2009-05-16, 20:27:34
Top użytkownik
pawcio0094 napisał(a):Dzięki za szybką odpowiedz. Stronka całkiem przydatna i zapowiada się ze takie szkolenia faktycznie będą ale narazie nie ma żadnych sprecyzowanych informacji wiec chyba nie prędko.
Myślę,że temat jest do załatwienia szybko.

klimas

2009-05-16, 21:26:02
Nowy użytkownik
Jednym zdaniem zapisz się do centrum to ci pomogą .
pozdrawiam

awax

2009-05-16, 22:10:57
Top użytkownik
klimas napisał(a):Jednym zdaniem zapisz się do centrum to ci pomogą .
pozdrawiam
Oczywiście,właśnie taki był jeden z celów powstania Centrum aby wzajemnie sobie pomagać.
Można również bez zapisywania się do Centrum zgłosić się do któregoś z ośrodków szkoleniowych i odpłatnie przejść szkolenie.
Pozdrawiam

pawcio0094

2009-05-17, 06:55:55
Nowy użytkownik
Czyli co? Tak czy tak to muszę tam jutro zadzwonić i popytać?

pawcio0094

2009-05-18, 20:38:40
Nowy użytkownik
Tak jak pisałem zadzwoniłem, zarejestrowałem się i juz na jutro jestem umówiony w wa-wie z jedna firmą na trzy serwisy. Jeszcze raz wielkie dzieki.
Pozdrawiam

Artic

2009-05-19, 10:19:14
Zaawansowany użytkownik
sami widzicie centrum pomoże tylko trzeba dać coś od siebie....wystarczy jeden telefon
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa