Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

CB radio

9 Odpowiedzi, 8158 Wyświetleń

radekklimat

2009-06-08, 19:39:03
Moderator
o to wynalazek nad wynalazki ja nie płace mandatow od 2 lat bo wiem gdzie susza i nieoznakowane jezdza a mam Cobre 19IV i Leem antene 1,6m ijestem z niego zadowolony ale kup sobie Unidena jest duzo lepszy i nie szumi tak a jak masz kase to Presidenta tylko takiego powyzej 700 zł bo te tansze to Unideny w obudowie Presidenta
  • Odpowiedz

byniom

2009-06-08, 20:00:33
Moderator
Ja mam starą poczciwą onwę Big Grin ma chyba z 15 lat
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

tommatiz

2009-06-08, 20:05:42
Moderator
Jak by brak słów do CB radia. Ja mam Unidena 520 z antena 1m i spokojnie wystarcza. Panie i Panowie to nie wszystko że wiemy gdzie stoją i suszą czy gdzie jest aktywny foto-radar ale....... można się dowiedzieć że gdzieś przy drodze pijak idzie żę cegłówka leży że ktoś świateł zapomniał włączyć i wiele innych sytuacji które mogą się nam przytrafić. Nie potrzeba mapy danego miasta wozić bo na radyjku dokładniej nam wytłumaczą jak trafić do punktu "x". W długiej trasie jaką jakiś czas temu robiłęm z Warszawy do Żar (1075km) i z powrotem bez radyjka bym zwariował a zwykła muzyka w radiu konwencjonalnym nie wystarczy. Ktoś coś powie śmiesznego jakiś kawał coś się dzieje i jakoś zdecydowanie milej i bezpieczniej czas i kilometry lecą. Pzdr
  • Odpowiedz

tommatiz

2009-06-08, 20:19:59
Moderator
Szczerze mówiąc jak bym chciał policzyć ilu mandatów uniknąłem to ho ho ho. patusx to dlaczego wcześniej nie zainwestowałeś w radyjko?????? Polak mądry po szkodzie Smile a koszt radyjka z anteną to dobry jeden mandat. Pzdr
  • Odpowiedz

monterod2002

2009-06-08, 20:50:44
Zaawansowany użytkownik
cb fajna sprawa niedość że możesz uniknąć wielu mandatów to i możesz ominąc korki które spowodowane są np. remontami czy wypadkami.
poprostu kup a nie pożałujesz
pozdrowienia
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-06-08, 21:54:21
Zaawansowany użytkownik
a nawet gdzie dobrze zjeść na trasie to kto jak nie tir ci powie dobrze i tanio
  • Odpowiedz

radekklimat

2009-06-09, 06:00:54
Moderator
Ja mam starą poczciwą onwę big_smile ma chyba z 15 lat

widze ze byniom wie co dobre miałem takich kilka MK I tzw gruba onwa
  • Odpowiedz

Toronto

2009-06-10, 21:29:02
Użytkownik
mam Lafayet Daitona, ma okolo 12 lat, antena Lemm Magnum. cały komplet za 250 w internecie kupiony. Radio wyśmienicie się spawuje
  • Odpowiedz

bodzio

2009-06-11, 12:56:52
Zaawansowany użytkownik
CB to stary dobry wynalazek, tyle tylko że nie wszyscy kożystają z tego jak należy.
Ja mam TTI 880 i ML145 na stałe.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa