Witam ma ktoś może z kolegów płytke elektroniczna lub gdzie moge dostać taka bo niechce klima działać z pilota tylko trzeba recznie ja załączać.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
klimatyzacja LG LS-K2465CL płytka elektroniczna
6 Odpowiedzi, 6074 Wyświetleń|
A mozesz podac troszke wiecej danych tego modelu jak dane plytki i czy do skraplacza czy jednostki wew. czy sama z odbiornika sygnalu pilota podaj rok moze cos znajde nie jestem na biezaco z lg ale zapasy jakies zostaly..
A i kiedys temat byl poruszany na forum co do sprawdzenia pilota wez komorke z aparatem,skieruj ja na pilota i naciskajac na pilota klimy obojetnie jaka funkcja w telefonie na ekranie powinien sie kolor diody pilota zmieniac.Wtedy masz pewnosc ze pilot jest ok.
Kolego jak chcesz to dostaniesz w Czerwonej klimie w Łomiankach ale z tego co piszesz to nie płytka tylko czytnik podczerwieni chyba padł. To często bywa w LG. Jak by padła płytka to raczej byś w ogólę jej nie włączył nawet z palca. Pzdr
Wypnij podczerwień od elektroniki i odpal klimę ręcznie. Jak zadziała to 99% podczerwień padła. 0.5% że padła elektronika i 0.5% na padnięty pilot. Pzdr
A nie kojarzysz gdzie możesz na chwilę pożyczyć inny taki pilot i sprawdzić ?
Może to tylko pilot ? Pożycz od kogoś ![]() Sam sie polecam (za kaucją)
Kupuję tylko polskie artykuły w polskich sklepach. Chciałbym też montować tylko polskie urządzenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-07-07, 21:17:25 przez boryspol.)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY