Witam.
Próbuje koledze pomódz naprawić kilatyzator typu PX (sufitowo-scienny)
Daikin jedn wewn FH100FJ7V1, zewnętrzna R100FJ7W1 - modelu nie znam bo taki odczytał mi koolega z urządzeń.
Urzadzenia były zamontowane kilka lat temu.. działały oki..potem zostały zdemontowane i przeniesione w inne miejsce (ze 3 lata temu)
działało
Rok temu podobno był serwis gdzie wymieniono freon (z faktury)
Urzadzenie pracuje w serwerowni jako wspomogajace... kiepski ma układ bo sprężarka jest zamontowana 3 pietra wyżej nad j.w.
Na jedn. wewn robi sie czapa lodu.
Była jakaś ekipa i stwierdzili ze poszedł najprawdobnie sterownik koszt ok 1500-2000 ale nie wiadomo czy to to. (dobre
)
nie byłem tam i nie robiłem pomiarów, nie wiem czy instalacja ma zrobione syfony.
Czy może ktoś ma jakieś rozwiązania ewentualnie DTR urządzenia. Podejżewam tez czujke temp. chłodnicy j.w jesli jest w tym modelu w ogóle.
Próbuje koledze pomódz naprawić kilatyzator typu PX (sufitowo-scienny)
Daikin jedn wewn FH100FJ7V1, zewnętrzna R100FJ7W1 - modelu nie znam bo taki odczytał mi koolega z urządzeń.
Urzadzenia były zamontowane kilka lat temu.. działały oki..potem zostały zdemontowane i przeniesione w inne miejsce (ze 3 lata temu)
działało
Rok temu podobno był serwis gdzie wymieniono freon (z faktury)
Urzadzenie pracuje w serwerowni jako wspomogajace... kiepski ma układ bo sprężarka jest zamontowana 3 pietra wyżej nad j.w.
Na jedn. wewn robi sie czapa lodu.
Była jakaś ekipa i stwierdzili ze poszedł najprawdobnie sterownik koszt ok 1500-2000 ale nie wiadomo czy to to. (dobre
)nie byłem tam i nie robiłem pomiarów, nie wiem czy instalacja ma zrobione syfony.
Czy może ktoś ma jakieś rozwiązania ewentualnie DTR urządzenia. Podejżewam tez czujke temp. chłodnicy j.w jesli jest w tym modelu w ogóle.
z klimatyzacją ... za pan brat od 1997
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-07-23, 12:00:54 przez heineken72.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY