Lodowek,chlodziarek itd
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Jakie narzedzia bedo mi potrzebne do nabijania klimatyzacji
15 Odpowiedzi, 17400 Wyświetleń|
kilof i młot do walenia w łeb
1-manometry 2-pompa prozniowa 3-waga do czynnika chlodniczego 4-amperomierz cegowy poradnik domowe i handlowe urzadzenia chlodnicze ,zobacz strone internetowa drzarkloff.usa
Do samego napełniania bedzie ci potrzebna butla, pompa, manometry zalezy jaki czynnik i waga, a do pozostałych rzeczy maaaaaaaasa innych drobiazgów, które z początku wydają się bezsensowne na sam początek ale często ratują sytuację
.........następne ze świetnych pytań.
do pracy z R22 potrzebna jest stacja odzysku czynnika.
PatusX i reszta nie pomocnych,mieszkam w Hiszpani i naprawiam klimatyzacje w samochodach i raczej jestem dobry bo poprawiam po serwisach autoryzowanych,pytam bo mam mase zapytan od klijetow,mysla jak naprawia klime w samochodach to pewno domowa spewnoscia
Pozdrawiam pedrominator napisał(a):PatusX i reszta nie pomocnych,mieszkam w Hiszpani i naprawiam klimatyzacje w samochodach i raczej jestem dobry bo poprawiam po serwisach autoryzowanych,pytam bo mam mase zapytan od klijetow,mysla jak naprawia klime w samochodach to pewno domowa spewnosciaMoże i jesteś "dobry" ale nie ściemniaj.Jeżeli Masz doświadczenie w autoklimatyzacji to te proste domowe nie stanowią dla Ciebie problemu.Mam tu na myśli "nabijanie" nie naprawę i napełnienie.
waga, czynnik, manometry. Tyle wystarczy, a z zakupem czynnika to tak jak napisal(a) barbie wyżej. pzdr
aby zalatac dziure niezbedny jest sprzet do lutowania twardego,aby wygiac rure przydatna jest gietarka,aby polaczyc dwie rury przydaje sie rozpeczarka.
barbie napisał(a):do pracy z R22 potrzebna jest stacja odzysku czynnika....i uprawnienia.
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Panowie dzieki za pomoc,znalazlem pare stronek z materialem w tym temacie.
90% Klientów,którzy do mnie trafiają wcześniej "nabijała" klimę u fachowców,którzy uczyli się czytając instrukcję automatu.
Jasiu,sam to Ty pewnie nawet z toalety nie potrafisz korzystać chyba,że z automatycznej.
Jas i Malgosia ..........bez uwag.
awax napisał(a):90% Klientów,którzy do mnie trafiają wcześniej "nabijała" klimę u fachowców,którzy uczyli się czytając instrukcję automatu.Jasiem to ty jestes,bo to forum jest po to aby pomagac,a jesli chodzi o klime w samochodach to jest tak jak pisalem Pytalem bo bylem niezbyt pewny czym sie to je, i tyle w temacie,bo ty napewno nie byles alfa i omega Pozdrowina |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY