Witam Panowie....poszukuję serwisu w Warszawie który sprawdziłby mi klimę Galancie 99 2,5L za często się włącza i wyłącza i tak w kółko niezależnie czy idzie pełną mocą czy jest w trybie eco...
Istnieje jeszcze sprawa samego włączania kompresora przy którym słychać taki trzask(głuchy odgłos)...
a i jeszcze jedno wiem że klima na grzaniu pobiera więcej energii u mnie wygląda to tak że obroty spadają do jakiś 300/min i niewiele brakuje żeby silnik zgasł....po chwili wszystko wraca do normy
wiecie co to mogą być za objawy...
dodam że klima działa ok w sumie nie mam zastrzeżeń do wydajności ale nie wiem czy tak być powinno
jeszcze jedno jakie powinno być ciśnienie R-134A bo to akurat mogę sobie sprawdzić...?
dzięki za pomysły jeśli będą jakieś...pzdr!
Istnieje jeszcze sprawa samego włączania kompresora przy którym słychać taki trzask(głuchy odgłos)...
a i jeszcze jedno wiem że klima na grzaniu pobiera więcej energii u mnie wygląda to tak że obroty spadają do jakiś 300/min i niewiele brakuje żeby silnik zgasł....po chwili wszystko wraca do normy
wiecie co to mogą być za objawy...
dodam że klima działa ok w sumie nie mam zastrzeżeń do wydajności ale nie wiem czy tak być powinno
jeszcze jedno jakie powinno być ciśnienie R-134A bo to akurat mogę sobie sprawdzić...?
dzięki za pomysły jeśli będą jakieś...pzdr!
jedzcie fasole kraj potrzebuje gazu....
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY