Witam,
domyślam się, że niejeden z Was słyszał o sposobie łączenia rurek w chłodnictwie bez lutowania i spawania metodą vulkan lokring. Czy możecie się podzielić opinią ?
Wydaje się ona być bardzo skuteczna, biorąc pod uwagę fakt, że w przypadku r600a trzeba baaaaaardzo ostrożnie obchodzić się z lutowaniem
)
minusem 'lokringowania' na pewno jest cena, ale wydaje mi się że z czasem powinno się zwrócić, zwłaszcza że jest to metoda szybka, bezpieczna i czysta.
Oprócz chłodnictwa domowego można lokringowanie stosować w chłodnictwie i klimatyzacji przemysłowej oraz klimatyzacji samochodowej.
A jakie są wasze doświadczenia ?
pozdr.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-03-17, 09:32:51 przez f3b.)
domyślam się, że niejeden z Was słyszał o sposobie łączenia rurek w chłodnictwie bez lutowania i spawania metodą vulkan lokring. Czy możecie się podzielić opinią ?
Wydaje się ona być bardzo skuteczna, biorąc pod uwagę fakt, że w przypadku r600a trzeba baaaaaardzo ostrożnie obchodzić się z lutowaniem
)minusem 'lokringowania' na pewno jest cena, ale wydaje mi się że z czasem powinno się zwrócić, zwłaszcza że jest to metoda szybka, bezpieczna i czysta.
Oprócz chłodnictwa domowego można lokringowanie stosować w chłodnictwie i klimatyzacji przemysłowej oraz klimatyzacji samochodowej.
A jakie są wasze doświadczenia ?
pozdr.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
, myślę że w naszej działece też by sie takie coś trafiało ze wciskają gościowi do firmy sprżet za spora kase a marnego wykoniania z azji.