Panowie, potrzebuję kawałek skraplacza do Toledo '99r 1.6 ok 100KM. Najbardziej prawdopodobny numer OE to: 1L0820413B (chociaż ze skraplacza odczytałem jakieś 1687-455-01E, DATE: 1357A Qc:73 - bardzo niewyraźnie widoczne). A ten kawałek, to dołączona rurka Alu do skraplacza, która to łączy wyjście filtra z przewodem cieczowym idącym do zaworu rozprężnego.... Po prostu biegnie z jednej strony skraplacza na drugą. No i o tę rurkę mi właściwie chodzi, a nie mogę jej znaleźć bez całego skraplacza.
Może więc macie dostęp do szrotów itp. Aha, rurka jest przetarta, ale jeszcze układ nie jest wymontowany. Więc liczę na waszą kreatywność. Nie wiem czy próbować ją lutować, ale wolałbym wymienić - to zawsze pewniejsze.
Może więc macie dostęp do szrotów itp. Aha, rurka jest przetarta, ale jeszcze układ nie jest wymontowany. Więc liczę na waszą kreatywność. Nie wiem czy próbować ją lutować, ale wolałbym wymienić - to zawsze pewniejsze.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
![[Obrazek: 4b99a9c2ec757cfemed.jpg]](http://images35.fotosik.pl/145/4b99a9c2ec757cfemed.jpg)