bodzio napisał(a):Już nie ma, musimy ograniczać zużycie energii elektrycznej i nie tylko.
U nas R22 też już do historii należy.
tu sa nawet zarowki 120W
a gaz R22 jest dostepny ale nowe sytemy na r22 juz nie, od tego roku je wycofano
i teraz wymieniajc condenser a zostawiajac parownik stary czyscimy RX-11 cala linie i parownik.
Czyszczenie rurociągów to zadanie dla specjalistów. Oni mają pojęcie o tym, doświadczenie i odpowiedni sprzęt.
Stąd myślę, że takie rzeczy powinno się jedynie zlecać się firmom, które zajmują tego rodzaju czyszczeniem. Moge polecić firmę [REKLAMA]. Dysponuje profresjonalnym sprzętem, dobrze zgarnym zespołem. Ceny nie są wygórowne. Zachecam do zapoznania się z ich ofertą i profilem działalności na [REKLAMA]
wera78_ napisał(a):Czyszczenie rurociągów to zadanie dla specjalistów. Oni mają pojęcie o tym, doświadczenie i odpowiedni sprzęt.
Stąd myślę, że takie rzeczy powinno się jedynie zlecać się firmom, które zajmują tego rodzaju czyszczeniem. Moge polecić firmę [REKLAMA]. Dysponuje profresjonalnym sprzętem, dobrze zgarnym zespołem. Ceny nie są wygórowne. Zachecam do zapoznania się z ich ofertą i profilem działalności na [REKLAMA]
nie no wcale nie jest to bezczelna reklama na poziomie 6 klasy podstawówki
wera78_ napisał(a):Czyszczenie rurociągów to zadanie dla specjalistów. Oni mają pojęcie o tym, doświadczenie i odpowiedni sprzęt.
Stąd myślę, że takie rzeczy powinno się jedynie zlecać się firmom, które zajmują tego rodzaju czyszczeniem. Moge polecić firmę XXXXXXXXXXXXXXX. Dysponuje profresjonalnym sprzętem, dobrze zgarnym zespołem. Ceny nie są wygórowne. Zachecam do zapoznania się z ich ofertą i profilem działalności na XXXXXXXXXXXXX
Regulamin Forum klimatyzacja.pl
Jeżeli nowy uczestnik forum od pierwszych swoich postów wykazuje, że nie przeczytał regulaminu, przeczytał go niedokładnie lub bez zrozumienia, bądź zrozumiał a mimo to nie stosuje się do niego, będzie miał natychmiast (bez ostrzeżenia) zablokowaną możliwość pisania na forum.
KAŻDY UŻYTKOWNIK NINIEJSZEGO FORUM ZOBOWIĄZANY JEST DO PRZESTRZEGANIA PONIŻSZYCH ZASAD Rozprowadzanie wszelkiego rodzaju warez'ów, reklam forów, stron internetowych za pomocą tego forum jest zabronione
Samsungi są najlepsze Reklamuję te wyroby ale nie wszystkie.Ostrzę noże,nożyczki,halabardy i pilniczki. :/ Koncerny produkujące i specjalizujące się we wszystkim są do niczego.Jak żyję nie widziałem odbiornika telewizyjnego i telefonu komórkowego wyprodukowanego przez Mercedesa.Mitsubishi nie kojarzy się z klimatyzatorem tylko z samochodem.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama