Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Poszukiwany PAROWNIK

4 Odpowiedzi, 4380 Wyświetleń

CoolDragon

2010-05-25, 21:57:27
Nowy użytkownik
Witam
Przypadła mi dość niewdzięczna robota, a mianowicie mam do zrobienia zamkniętą witrynę na kwiaty. Z tego co mi wychodzi to będę potrzebował jakieś 700 W przy zerze, temperatura wewnątrz dodatnia ok 10 C.
Mniejsza o szczegóły. Problem w tym że po zgłębieniu tematu, wychodzi na to że najbardziej wskazany jest "klasyczny" parownik, żadna chłodnica, żadnych wentylatorów, jednym słowem gołe lamelki i konwekcja.
Szukam i szukam a takiego "golasa" już nikt nie ma w ofercie. W związku z tym pytanie i prośba: może ktoś ma namiary gdzie takowe nabyć?
Ostatecznie może ktoś ma taki do sprzedania? Jak pisałem temperatury dodatnie, lamelki mogą być naprawdę gęsto
Tak na marginesie czy wiecie jaka powinna być wielkość takiego parownika? ja obstawiam jakieś 0,5 0,7 m2

Pozdrawiam
Każdy sprzęt elektryczny po podłączeniu do prądu zazwyczaj działa lepiej
  • Odpowiedz

radekklimat

2010-05-26, 17:55:13
Moderator
PPCHU Tarczyn-parowniki grawitacyjne maja w sprzedazy
  • Odpowiedz

CoolDragon

2010-05-26, 19:58:44
Nowy użytkownik
Ok, wielkie dzięki.
Dokładnie, też o nich myślałem ale po sprawdzeniu w necie okazało się że zostali wykupieni i takowych parowników brak w ofercie. Jednak skoro tak mówicie to spróbuję tam zadzwonić i pewnie wszystkiego się dowiem.

Pozdrawiam
Każdy sprzęt elektryczny po podłączeniu do prądu zazwyczaj działa lepiej
  • Odpowiedz

lechu7

2010-05-27, 10:20:25
Nowy użytkownik
Witam ,moze ma ktos na zbyciu sterownik-czytnik starego typu 12 pinów do Thermo Kinga 200 z 2001 ? 506139951
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa