uszczelniłem układ napełniłem go wszystko ładnie ruszyło choć zuwazyłem ze ciśnienie na wysokim jest troche za duże ok 23 -25 bar troche mnie to zaniepokiło ale klient pojechał zadowolony.
Przyjezdza za 3 godz. i mówi ze klima mu słabo chłodzi i gdzies spod maski sykneło mu gdzies gazem
Podpiołem zegary i faktycznie mało gazu ale nic nie pękło uzupełniłem i gosc znow odjechał
Pytanie czy moze cisnisnieniowy upuścił czy co?
A ha zauważyłem ze wentylator jest tylko jeden za chłodnicami czyli blisko śilnika (załącza sie)a przed chłodnicami nie ma wentylatora a wydaje mi sie że powinien też być bo wiśiała jakas kostka jakby od wentylatora i moze dlatego to cisnienie jest troche za wysokie i gdzieś wypuściło ten gaz
Oceńcie to sytuacje
Przyjezdza za 3 godz. i mówi ze klima mu słabo chłodzi i gdzies spod maski sykneło mu gdzies gazem
Podpiołem zegary i faktycznie mało gazu ale nic nie pękło uzupełniłem i gosc znow odjechał
Pytanie czy moze cisnisnieniowy upuścił czy co?
A ha zauważyłem ze wentylator jest tylko jeden za chłodnicami czyli blisko śilnika (załącza sie)a przed chłodnicami nie ma wentylatora a wydaje mi sie że powinien też być bo wiśiała jakas kostka jakby od wentylatora i moze dlatego to cisnienie jest troche za wysokie i gdzieś wypuściło ten gaz
Oceńcie to sytuacje
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY