Witam, czy ktoś z was był tam na szkoleniu ? Jakie wrażenia ?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Akademia LG - czy warto ?
11 Odpowiedzi, 16960 Wyświetleń|
Witam
Byłem i powiem szczerze że pan który prowadzi ma sporo wiedzy na ten temat, jest sporo sprzętu podłączonego i można sobie podejrzeć jak pracuje poza tym można samemu napełnić instalację i odzyskać czynnik chłodniczy. Jeżeli ktoś chce sobie trochę posłuchać i pooglądać to polecam. Do niedawna jeszcze po takim szkoleniu można było uzyskać autoryzację LG na konkretne urządzenia, teraz już autoryzacji nie wystawiają można tylko uzyskać zaświadczenie o ukończeniu szkolenia. W tej chwili Autoryzację można uzyskać tylko przez dystrybutora od którego się bierze sprzęt i to on w twoim imieniu występuje o wydanie autoryzacji dla ciebie. pozdrawiam
Warto!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-10-08, 19:58:27 przez jackie.)
Akademia LG, w której odbyłem szkolenie mieści się w Warszawie (jadąc od strony Katowic, mniej więcej naprzeciw Okęcia). Szkolenie na temat "małych" klimatyzatorów zorganizowane zostało perfekcyjnie. Otrzymaliśmy materiały, zajęcia były podzielone na część teoretyczną i praktyczną. W samej Akademii zamontowane są ( można zobaczyć w internecie) wiele rodzajów klimatyzatorów oraz pompę ciepła skonfigurowaną łącznie z solarami. Poziom wykładów bardzo wysoki - 10/10!!! Pozdrawiam serdecznie i polecam wszystkim!!! Jackie Zapomniałem dodać: w szkoleniu uczestniczyłem w grudniu 2009r. i cała nasza grupa dostała certyfikaty LG, ważne na okres 12 m-cy.
Wszystko ładnie tylko żeby się tam dostać to trzeba chyba mieć jakiś układ. Od dwuch lat tam nie mogę z nimi się skontaktować bo albo telefon zajęty a na maile nie odpowiadają.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
nie tylko ty miałeś taki problem, gość który to obsługuje po prostu nieodpisuje na maile i twierdzi, że poczta nie dochodzi, najpierw myślałem że faktycznie coś jest nie tak, ale już kilka opinii na ten temat poznałem i faktycznie gość nikomu nie odpisuje, na priv wysłałem nazwisko i nr. kom. do prowadzącego, nie dzwoń przed 8.30 bo cie opier... dzwoń do bólu, gość nie oddzwania więc meczysz do skutku
kto chce uczestniczyc w Akademii LG , ale ma kłopoty , daj info na mój email, pomogę . są terminy tylko w m-c 11.2010-12.2010 , juz pomogłem kilku Kolegom . Byniom masz preferencje . pozdrawki.ABI
Ja byłem na szkoleniu w kwietniu i już certyfikatów nie dostaliśmy, tak jak pisałem wcześniej dostaliśmy tylko zaświadczenia o ukończeniu kursu.
@jackie mam nadzieje że nie mylisz tych dwóch dokumentów.
otrzymuje się tylko certyfikat ukończenia szkolenia w tematyce ..... ważnośc certyfikatu
1 rok.
adabier chyba trochę przesadzasz, jadę tam w przyszłym tygodniu a zgłaszałem się w tym, we wtorek chyba.
Dzięki za informacje, widzę że jednak warto. Jadę tam w najbliższą środę środę na MULTI F i Fdx.
Zależy mi na udziale w szkoleniach organizowanych przez Akademię Klmatyzacji LG. Proszę o podanie sprawdzonego kontaktu do akademii, bo na te z internetu nikt nie odpowiada.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY