Czy ktoś z was słyszał kiedyś o kodach błędów do klimatyzacji na telefon? Wiem że LG ma kody na sms ale czy słyszeliście o takiej aplikacji java?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Kody błędów na telefon.
21 Odpowiedzi, 29500 Wyświetleń|
Są kody błędu na talefon. Nasz kolega z forum wybitny fachowiec w dziedzinie klimatyzacji i zarazem zdolniacha informatyczny jak przeczyta ten post to jest szansa że odezwie się do Ciebie
w tej sprawie. Pzdr
Witam
Myślę że idea jest fajna. Jeżeli jesteś w trakcie tłumaczenia to oprócz definicji kodu błędu po polsku powinieneś uwzględnić jakie punkty powinno się sprawdzić krok po kroku. Współpraca z forum gdzie każdy dołoży jeszcze od siebie kilka słów z doświadczenia to może być naprawdę fajny programik-serwisant. Pozdrawiam Wszystko fajnie tylko że nie działa na Nokii N95 może współpraca z Byniem rozwiąże problem kompatybilności.
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Oczywiście zgłaszajcie wszelkie problemy z aplikacją na forum lub na maila: mfc@serwisy-hvac.pl
Wszystkie błędy postaram się usunąć. pozdr
Na nokię mam kody do różnych splitów jak coś to wieczorem.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Może koledzy mają jakieś kody błędów po polsku które mogą udostępnić to bym troszkę rozbudował aplikację.
Jak na razie aplikacja ma kody do: LG, Hitachi, Fujitsu, oraz Daikin. Pomożecie?
Odezwij się na GG koło 22:00 to co nie co moge ci dać
kondzio85 napisał(a):Może koledzy mają jakieś kody błędów po polsku które mogą udostępnić to bym troszkę rozbudował aplikację.Witam Mogę udostępnić CI wszystkie kody do Saunier Duval po polsku. Pozdrawiam
stefanbud napisał(a):Mogę udostępnić CI wszystkie kody do Saunier Duval po polsku.
witam kolegów może wiecie co oznacza kod błędu e-6 klimatyzator splitm romix
Do romixa niestety nie mam
Witam, po wielu dniach pracy w końcu udało mi się zakończyć kolejny etap mojego małego programiku.
Tak więc już wrzuciłem do niego kody błędów po polsku do: LG Daikin Hitachi Fujitsu ![]() W najbliższym wolnym czasie zacznę dorzucać innych producentów. Zapraszam do pobierania www.mfc.serwisy-hvac.pl Pozdrawiam Konrad
Witam
Kody błędów pod ręką to fajna sprawa. Interpretacja odczytanego kodu to wiedza. Wykorzystanie w praktyce to sztuka. Pozdrawiam
Odświeżam temat:
Od dziś (20.08.2011) dostępna jest do pobrania najnowsza wersja aplikacji java na waszą komórkę. W najnowszej wersji programiku dołozyłem nowe modele klimatyzatorów oraz przebudowałem algorytm calego programu, co znacznie ułatwi jego dalszą rozbudowę. W nowej wersji MFC 2.0 Beta znajdziecie kody błedów po polsku do klimatyzatorow marki: LG Daikin Fujitsu Hitachi Zibro SVS Saunier Duval Vivax Sinclair Toshiba Wersja oprogramowania nie jest sprawdzona na innych modelach telefonu niż SE C902 więc wypuszczam ją jako wersję BETA chociaż jest to pełnowartościowy produkt. Zapraszam do pobierania ze stronki.
iphone chyba nie da rady... a moze pod kompem jakos moge odpalic? zobaczylbym chociaz ;p
NO
bxz napisał(a):iphone chyba nie da rady... a moze pod kompem jakos moge odpalic? zobaczylbym chociaz ;pSpróbuj tym: http://sonyericsson.bajo.pl/download,pli...lator.html
http://gamemagic-s60.softonic.de/java udało się
szkoda że nie mam opcji na komórke... na pewno bym wgral
NO
Witam
Bardzo . Kondzio, WIELKI szacun. Pozdrawiam
Kolego Kondzio85 jak można poprać Twój program?
zuku napisał(a):Kolego Kondzio85 jak można poprać Twój program? Np stąd: http://mfc.serwisy-hvac.pl/?download,4 lub z stąd : http://mfc.serwisy-hvac.pl/files/MobiFau...20Beta.rar |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
w tej sprawie. Pzdr
może współpraca z Byniem rozwiąże problem kompatybilności.
. Kondzio, WIELKI szacun.