Witam,
Kupiłem samochodzik 10 letni z klimą. Jeszcze nie śmierdzi
. Piszą, żeby profilaktycznie wynieniać filtr i odgrzybiać raz w roku. Mam na myśli oczywiście zabieg, który mogę przeprowadzić sam. Poszukałem tu i tam i tych preparatów jest zawalenie. Który wybrać?? Jedne leje się pod filtr inne rozpyla w kabinie, ale jest tego tyle, że ciężko wybrać. Czy ktoś ma może jakieś doświadczenie? A drugie pytanko czy takie odgrzybianie we własnym zakresie, profilaktycznie ma sens, czy trzeba odwiedzić raczej jakiś serwis?? Właścicieli takowych proszę o szczerość.
Pozdrawiam
Kupiłem samochodzik 10 letni z klimą. Jeszcze nie śmierdzi
. Piszą, żeby profilaktycznie wynieniać filtr i odgrzybiać raz w roku. Mam na myśli oczywiście zabieg, który mogę przeprowadzić sam. Poszukałem tu i tam i tych preparatów jest zawalenie. Który wybrać?? Jedne leje się pod filtr inne rozpyla w kabinie, ale jest tego tyle, że ciężko wybrać. Czy ktoś ma może jakieś doświadczenie? A drugie pytanko czy takie odgrzybianie we własnym zakresie, profilaktycznie ma sens, czy trzeba odwiedzić raczej jakiś serwis?? Właścicieli takowych proszę o szczerość.Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY