Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Tani Split

9 Odpowiedzi, 8925 Wyświetleń

ubub

2010-12-01, 23:09:33
Nowy użytkownik
Potrzebuje schłodzić 2 pokoje po ok 15m2 kazdy. Chciałbym na to przeznaczyć koło 5tys. Z tego co narazie wyszukałem myślę, że chyba najlepsza opcją bedzie MultiSplit. Co byście poradzili i czy mozecie podac jakas lokalizacja w warszawie gdzie się można za klimą rozejrzec ?
  • Odpowiedz

awax

2010-12-02, 07:39:44
Top użytkownik
Tak,multisplit będzie dobry.
  • Odpowiedz

elektrofrost

2010-12-02, 13:04:23
Użytkownik
kolego zadzwon . Nie wolno podawać nr telefonu!!!!!!!!!
  • Odpowiedz

ubub

2010-12-02, 16:47:54
Nowy użytkownik
wlasnie widze :/ nawet dostalem lawine wiadomosci prywatnych ze chetnie przyjada i zamontuja :/
TAK WIEC ! sam sobie to zamontuje, debilem nie jestem ;] chodzi mi tylko o porade, i raczej konkrety, jaki model itd. Smile
  • Odpowiedz

byniom

2010-12-02, 17:18:32
Moderator
Nikt nie mówi że jesteś debilem ale czy masz do tego sprzęt bo jak nie to potem może się okazać że twoja robota była na marne i będziesz wzywał serwis
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-12-02, 17:52:14
Moderator
ubub napisał(a):wlasnie widze :/ nawet dostalem lawine wiadomosci prywatnych ze chetnie przyjada i zamontuja :/
TAK WIEC ! sam sobie to zamontuje, debilem nie jestem ;] chodzi mi tylko o porade, i raczej konkrety, jaki model itd. Smile
Witam. Polecam model Toshiby RAS-M18SAV-E na RAS-M10SKV-E x2szt bo Multi. Jeżeli chodzi o montaż który chcesz wykonać we własnym zakresie to potrzebujesz wydać jeszcze drugie tyle co na sam klimatyzator w narzędzia. Montując samemu tracisz warunki gwarancji. Jestem z Warszawy i mogę zrobić dla Ciebie ofertę ale za 5 tys w multi z montażem to krótko... Pzdr
  • Odpowiedz

awax

2010-12-02, 18:17:55
Top użytkownik
ubub napisał(a):wlasnie widze :/ nawet dostalem lawine wiadomosci prywatnych ze chetnie przyjada i zamontuja :/

Nie wiem jak inni,ale ja "debilem nie jestem" ,radż sobie sam
  • Odpowiedz

bartekyogico

2010-12-02, 18:37:13
Zaawansowany użytkownik
To jest to z czym Awax walczył ostatnio. Zaraz jakaś hurtownia zaopatrzy ububa i czesc... Potem pod innym nikiem dopyta na forum (przecież nie jest debilem) o montaż. Trzeba pomagac ale... często tniemy gałąź na której siedzimy. Firmie byłoby ciężko za 5 tyś włożyc multisplita.
  • Odpowiedz

monterod2002

2010-12-03, 07:14:24
Zaawansowany użytkownik
Też się nie dziwcie gościowi w końcu jak się montuje na internecie przeczyta, marny sprzęt do montażu na sklepie internetowym kupi już za ok. 1000 zł. Zamontuje u siebie dwa, potem dwa u sąsiada. Nie ma c o się czarować era drobnych montaży się kurczy, ale .... ale.... serwis płatny nam pozostaje Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin .
ubub montuj montuj dasz rade. !!!!!!!
pozdrowionka
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-12-03, 07:17:24 przez monterod2002.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa