Witam serdecznie,
Zaczynam remont mieszkania i chciałbym zamontować w nim klimatyzacje. Wielkość 107m2, 3 pokoje.
Najważniejsze dla mnie jest, aby klima miała naprawdę dużą wydajność ( wręcz z pewnym zapasem ). Tzn. jak nastawie 18 stopni to chce mieć tyle w pokoju, nawet jak na dworzu jest 38C. Koszty schodzą na drugi plan.
Jedna z firm poleciła mi zestaw:
- Jednostka zewnętrzna LG MU5M3 ( maksymalne chłodzenie 10,5 kW ).
- 3 jednostki wewnętrzne LG CA12AW ( moc chłodzenie 3.5 kW każda ).
Wiem, że LG to nie jest najwyższa półka, co myślicie o takim zestawie ? Czy w podobnym przedziale cenowym można znaleźć coś ciekawszego ?
Pozdrawiam,
Krzysiek
Zaczynam remont mieszkania i chciałbym zamontować w nim klimatyzacje. Wielkość 107m2, 3 pokoje.
Najważniejsze dla mnie jest, aby klima miała naprawdę dużą wydajność ( wręcz z pewnym zapasem ). Tzn. jak nastawie 18 stopni to chce mieć tyle w pokoju, nawet jak na dworzu jest 38C. Koszty schodzą na drugi plan.
Jedna z firm poleciła mi zestaw:
- Jednostka zewnętrzna LG MU5M3 ( maksymalne chłodzenie 10,5 kW ).
- 3 jednostki wewnętrzne LG CA12AW ( moc chłodzenie 3.5 kW każda ).
Wiem, że LG to nie jest najwyższa półka, co myślicie o takim zestawie ? Czy w podobnym przedziale cenowym można znaleźć coś ciekawszego ?
Pozdrawiam,
Krzysiek
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
Napisałem a jeżeli nie to się pomyliłem o Hitachi jako o wysokiej półce cenoowo- jakościowej a nie najwyższej... Podałem taki przykład torchę bez sensu ale