Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

montaż w Zielonej Górze i okolicy

6 Odpowiedzi, 4687 Wyświetleń

edi

2011-05-23, 20:50:03
Nowy użytkownik
Witam
Poszukuję firmy lub osoby, która zakłada klimatyzację w okolicach Zielonej Góry i w samej Zielonej Górze. Potrzebuje doradzenie w tej kwestii i oczywiście zakup i montaż.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

system

2011-05-23, 20:54:16
Nowy użytkownik
edi napisał(a):Witam
Poszukuję firmy lub osoby, która zakłada klimatyzację w okolicach Zielonej Góry i w samej Zielonej Górze. Potrzebuje doradzenie w tej kwestii i oczywiście zakup i montaż.
Pozdrawiam
chcialbym Ci pomoc edi , ale jestem z Kielc.
  • Odpowiedz

system

2011-05-23, 20:57:02
Nowy użytkownik
Edi niech fachowiec zamontuje klime w takim miejscu ,zeby miala swobodny nadmuch do pozostalych pomieszczen.
  • Odpowiedz

edi

2011-05-23, 21:00:17
Nowy użytkownik
Akurat nie mam takiej możliwości jeden fachowiec doradziłaby w przedpokoju bo z niego jest wejście po stronie lewej wejście do dużego pokoju i kuchni a po stronie prawej do małego pokoju-sypialni. Tam gdzie miał by wisieć klima to jest wejście do łazienki a na wprost drzwi od mieszkania
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-05-23, 21:01:48 przez edi.)
  • Odpowiedz

system

2011-05-23, 21:12:41
Nowy użytkownik
edi napisał(a):Akurat nie mam takiej możliwości jeden fachowiec doradziłaby w przedpokoju bo z niego jest wejście po stronie lewej wejście do dużego pokoju i kuchni a po stronie prawej do małego pokoju-sypialni. Tam gdzie miał by wisieć klima to jest wejście do łazienki a na wprost drzwi od mieszkania
hmm...Powiem Ci co ja bym zrobil.Jezeli musial bym schlodzic cale mieszkanie to wybral bym klime typu multi na kilka pomiesczen no ale to kosztuje, lub kanalowke ktora tez nie jest tania poza tym trzeba by zabudowac.Masz rozwiaznie takie ze dobierasz wieksze urzadzenie ktore da rade obrobic pomiesczenia i wieszasz w przedpokoju , albo mniejsze i montujesz w salonie. Nie wiem czy jest sens chlodzic kuchnie i przedpokoj.
  • Odpowiedz

system

2011-05-23, 21:17:31
Nowy użytkownik
Chodzi tez o to , ze przedpokoju nie masz za duzego , zeby byl swobodny przeplyw powietrza do innych pomieszczen , zeby byl efekt.Zeby nadmuchiwane powietrze sie nie kotlowalo w ciasnym przedpokoju.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa