Szukam porady i ewentualnie fachowca który to zamontuje i doradzi jaki sprzet kupic.
Pokój antresola 4 pietro.
Jak poradzić sobie z jednostka zewnetrzna. Nie ma balkonu , dach nie wchodzi w rachube bo ze spadkiem , zostaje montaz na elewacji. Jeden "fachowiec" nawet nie raczył ogladnąc bo mówił ze bez rusztowania nie da sie. Myslałem ze mozna jakoś przykrecic pod oknem. Acha sciany zewnetrzne z gruba warstwa styropianu (chyba 15 cm). Poniżej okna jest mały gzyms (40cm pod parapetem, wystaje 10cm). No i okna małe (wys 50, szerokośc 80).
DA SIE COS ZROBIC????????
Pokój antresola 4 pietro.
Jak poradzić sobie z jednostka zewnetrzna. Nie ma balkonu , dach nie wchodzi w rachube bo ze spadkiem , zostaje montaz na elewacji. Jeden "fachowiec" nawet nie raczył ogladnąc bo mówił ze bez rusztowania nie da sie. Myslałem ze mozna jakoś przykrecic pod oknem. Acha sciany zewnetrzne z gruba warstwa styropianu (chyba 15 cm). Poniżej okna jest mały gzyms (40cm pod parapetem, wystaje 10cm). No i okna małe (wys 50, szerokośc 80).
DA SIE COS ZROBIC????????
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
. Chyba, że na dole klient z pierzyną asekuruje. Pośmiać się można nie. A przypomniałem sobie, że klient miał zamontowaną jednostkę zew. w kiblu na serio (to był sklep)
no i postawić na nim klime to nie było lekko.