bartekw napisał(a):Czy ja napisałem ze w tej cenie??? Nie , czytaj samo - kompromis jakosci do ceny -bez podawania ceny 3 tyśLax2 napisał(a):LG bedzie ok dobry kompromis cena jakosc , ale to moje zdaniejaki kompromis??????????? kolega mowi ze chce zamknac sie w 3000 wiec co mu proponujesz? jak mi zamontujesz 5 lg np mirrora za trojke to sam wezmew tej kwocie kolego montaz i urzadzenie to raczej tylko takie urzadzenia jak chigo hillux sinclair itp ogolnie nizsza polka
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
ZIBRO czy VIVAX
28 Odpowiedzi, 28335 Wyświetleń
patus napisał(a):ja proponuje mcqay jest spoko i ceny tez sa ok Skoro reklamujesz tą firmę z takim przekonaniem to przynajmniej rozwiń wypowiedź np. "zamontowałem już 100 takich i żaden się nie zepsuł a kosztują zaledwie 500 zeta" lub "referencje tej firmy na mojej stronie www ... " i tu adres twojej strony żebyśmy wiedzieli, że wszyscy którym zamontowałeś mc...ya są tak samo zadowoleni jak ty ....
Witam ponownie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-06-29, 07:35:30 przez ogorek.)
Zdecydowałem : LG e12sq - cena 3700 z montażem, chociaż monter(zapewne przedstawiciel Zibro) usilnie schodził z ceny Zibro s3032 abym tylko kupił ten model, jako że sam jestem handlowcem i znam techniki sprzedaży zorientowałem się ze gosciu nie chce mi go sprzedać tylko wcisnąć dlatego wybrałem LG ![]() Dziś montaż, później napiszę czy jestem zadowolony ![]() Pozdrawiam, i dziękuję za wszelkie porady. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
w tej kwocie kolego montaz i urzadzenie to raczej tylko takie urzadzenia jak chigo hillux sinclair itp ogolnie nizsza polka