Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Szafa klimatyzacji precyzyjnej

10 Odpowiedzi, 11197 Wyświetleń

Rześki LUFT

2011-07-25, 17:16:14
Użytkownik
Witam
Miał ktoś moze do czynienia z szafą klimatyzacji precyzyjnej AERMEC?? model z utrzymywaniem wilgotności...
  • Odpowiedz

crocens

2011-07-25, 17:24:33
Top użytkownik
z tymi komorami nie miałem do czynienia, ale może opisz problem a da się jakość pomóc
.
  • Odpowiedz

Rześki LUFT

2011-07-25, 18:00:24
Użytkownik
problemu nie maSmile chodzi o to że prawdopodobnie przejmę serwis urządzenia i chce wiedzieć gdzie ręce włożyć oprócz sprawdzenia przegrzania, wymiany filtrów powietrza itd bo nie mam do tego dokumentacji serwisowej i nie serwisowałem takiego ustrojstwa jeszcze niestety...
  • Odpowiedz

Kikson

2011-07-25, 20:31:01
Użytkownik
Miałem okazję prowadzić serwis klimakonwektorów tej firmy. jakośc nie najgorsza, ale konstrukcja masakra. Nie do rozebrania.
  • Odpowiedz

Gokou

2011-07-25, 21:35:45
Nowy użytkownik
Witam
Kiedys serwisowalem szafe daikana. I z tego co pamietam to jest w srodku taka beczulka z grzalka do ktorej jest podlaczona woda, wlasnie do sterowania wilgotnoscia.Producent pewnie zaleca wymiane co 3 miesiace wiec musisz to doliczyc, chyba ze w tej szafie jest inaczej. Popytaj producenta.
Pozdraiam
  • Odpowiedz

system

2011-07-26, 17:47:16
Nowy użytkownik
Gokou napisał(a):Witam
Kiedys serwisowalem szafe daikana. I z tego co pamietam to jest w srodku taka beczulka z grzalka do ktorej jest podlaczona woda, wlasnie do sterowania wilgotnoscia.Producent pewnie zaleca wymiane co 3 miesiace wiec musisz to doliczyc, chyba ze w tej szafie jest inaczej. Popytaj producenta.
Pozdraiam

Zgadza sie. Z tego opamietam nalezy dobrze czyscic ta beczulke przy serwisie. Kiedys mialem przypadek , ze byl niesamowity smrod w pomiesczeniu gdzie znajdowal sie ploter do druku, okazalo sie , ze to walsnie z tego pojemnika na wode.
  • Odpowiedz

radekklimat

2011-07-26, 18:25:52
Moderator
Te beczułki na wode sa nierozbieralne natomiast jak sie stwierdzi w niej kamien to sie wymienia na nowe
  • Odpowiedz

Shitashii

2011-07-27, 07:33:43
Moderator
A jeśli grzałki nie są zespolone z baniakiem (np w innych szafach) to też co jakiś czas (po kilku czyszczeniach) wypadałoby wymienić.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

Klimek Fra

2017-11-08, 12:41:53
Nowy użytkownik
Czy ktoś wie coś o firmie FRAPOL i o szafach klimatyzacji precyzyjnej, które oferują ? Jak na razie słyszałem dużo pozytywnych opinii. Tutaj ten produkt:[reklama]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-11-09, 14:17:00 przez Klimek Fra.)
  • Odpowiedz

klimacik

2017-11-09, 09:44:21
Nowy użytkownik
A jaki masz plan sprzedaży ?
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa