Dobry serwisant taki jak. STEFANBUD radzi sobie bez znajomości kodów.Kiedyś udało mi się naprawić urządzenie bez znajomości kodów.Teraz bez tej znajomości jestem nikim.Ale sobie radzę.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
Dzięki Twojej odpowiedzi llort wiem że muszę wezwać zwyżkę do jedn. zew. bo wisi na 3 piętrze, a nie zawracać sobie głowy jakimiś kodami które mogły by wykazać uszkodzenie czujnika w parowniku , albo jakiegoś błędu elektroniki w parowniku. Pójdę na całość zacznę od sprawdzenia czy czynnik jest, pomierzę przegrzanie na niepracującej klimie.
Ogólnie dzięki za poradę!!!
E4 - Zabezpieczenie niskociśnieniowe.
Czy to jest kanałówka? bo ten kod jest przypisany do klimatyzatorów kanałowych. Najbliższy podobny dla ściennego to F4 - awaria silnika wentylatora
llort napisał(a):Dobry serwisant taki jak. STEFANBUD radzi sobie bez znajomości kodów.Kiedyś udało mi się naprawić urządzenie bez znajomości kodów.Teraz bez tej znajomości jestem nikim.Ale sobie radzę.
ilort kazdy serwisant musi sobie radzic bez tej znajomosc. kody to tylko wskazowka ulatwiajaca prace.
Witam,
też niestety mam problem z ZELMEREM. Wyświetla się błąd P7. Wie ktoś co to może oznaczać? Kolego Remik lub Zuku moglibyście podesłać mi co macie na temat Zelmera na michal_stepnik@interia.pl ? Proszę o pomoc.