Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

oprogramowanie lg w telefonie

53 Odpowiedzi, 53500 Wyświetleń
Wstecz 1 2 3

kondzio85

2011-08-02, 18:29:05
Użytkownik
Widzę że temat bardzo się ożywił. Ja uważam że wiedza chłodnicza to podstawa, a program LGMV to dodatkowe narzędzie które przydaje się w pracy. Zwłaszcza gdy nowe klimatyzatory LG mają tak skomplikowany algorytm pracy że niekiedy można siedzieć pół dnia przy urządzeniu zanim zorientujesz się że coś nie gra.
  • Odpowiedz

Tonio26

2011-12-20, 06:52:46
Nowy użytkownik
kondzio85 napisał(a):Widzę że temat bardzo się ożywił. Ja uważam że wiedza chłodnicza to podstawa, a program LGMV to dodatkowe narzędzie które przydaje się w pracy. Zwłaszcza gdy nowe klimatyzatory LG mają tak skomplikowany algorytm pracy że niekiedy można siedzieć pół dnia przy urządzeniu zanim zorientujesz się że coś nie gra.
Wczoraj byłem na szkoleniu w wawie i jest program na tel z androidem w fazie testów.powiem że fajna sprawa i przydatna tylko jeśli jest ograniczony dostęp do jednostki,pozwala na szybką weryfikację usterki,tylko moduł bluetooth musi być podłączony odrazy przy montażu.Bo poco rozkładać rusztowanie na 10 m żeby podpiąć moduł i pużniej postać z tel i patrzeć co sie dzieje.Więc przydatne ale tylko w określonych warunkach,zasięg około 10 m a cena z tego co wiem ma to być okolice 50? .Narazie też w fazie testów
  • Odpowiedz

bartekw

2011-12-20, 20:52:09
Zaawansowany użytkownik
kondzio85 napisał(a):Widzę że temat bardzo się ożywił. Ja uważam że wiedza chłodnicza to podstawa, a program LGMV to dodatkowe narzędzie które przydaje się w pracy. Zwłaszcza gdy nowe klimatyzatory LG mają tak skomplikowany algorytm pracy że niekiedy można siedzieć pół dnia przy urządzeniu zanim zorientujesz się że coś nie gra.
kondzio widze ze twoje wypowiedzi sa coraz lepszeSmile milo widziec zmiany na forum. masz racje z lg. algorytm maja normalny ale elektroniki i dziwnych rzeczy coraz wiecej. tez bylem teraz na szkoleniu i nawet ich gosc przyznal ze urzadznia do serwisu to porazka. a teraz wchodza urzadzenia z 12 czujnikami temp.!!!!!!!!!! a najlepsze jest to ze nawet jezeli ktoras nawala to urzadzenie tego nie sygnalizuje i jest problem. tu uklon w strone programu ktory stosujesz. gdyz bez niego musisz wszystko na czesci pierwsze rozebrac zeby sie dostac do czujek i je pomierzyc Big Grin pozdrawiam
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa