Gdzie moge kupic w/w elementy do malej Aspery?
Z góry dziekuje za podpowiedz!
Pozdrawiam!
Robert
Z góry dziekuje za podpowiedz!
Pozdrawiam!
Robert
|
Gdzie moge kupic w/w elementy do malej Aspery?
Z góry dziekuje za podpowiedz! Pozdrawiam! Robert
Myślę że w mieście powyżej 60 tyś mieszkańców w sklepie AGD.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
Niestety Jelenia góra do takich nie nalezy pomimo 70tys!
![]() Pozdrawiam! R
czy wszystkie Aspery mają jednakowe rozruchy ? .
No niestety nie mają (...).
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
miezala5 jest internet.A trochę dociekliwości nie zaszkodzi.Gdzieś zakłady przecież muszą się zaopatrywać.
Tom Peters
w starym warsztacie chłodniczym są setki rozruchów--jak potrzebujesz pomocy pisz jaki rozmiar sprężarki,ilość koni wysoko temperaturowa niskotemperaturowa--jedynie mentor zrozumiał mój tekst o oponach ale go zbanowali .nikt nie jest jasnowidzem-chyba że chcesz rozruch obojętnie jaki do celów szkoleniowych to mogę go wysłać .
Nie jestem wrogiem osób tylko wypowiedzi.A to że ktoś zbanował twoją wypowiedż nie świadczy o nim dobrze.
Tom Peters
Wydawalo mi sie ze rozruchy maja swoje numery i sa dedykowane do danej sprezarki!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-03-29, 19:41:24 przez miezala5.)
Nie dorobilem sie jeszcze swojej graciarni bo od roku jestem na swoim! ![]() U mojego dostawcy sprzetu i czesci dowiedzialem sie ze do Aspery ostatnio trudno dostac rozruch ale postaraja sie cos zalatwic! Co do internetu to mam wrazenie ze zrobilo sie takie smieciowisko ze czesto krotkie info z forum pomaga zaoszczedzic duzo czasu i nerwow. Pozdrawiam! Dzieki barbie! Robert p.s pacjent to Aspera NB1116Z Ładnie chodzi ale sie przegrzewa i do ostygniecia stoi! Pewnie to juz jej koniec ale potrafi godzine ładnie chodzic i chłodzic wiec klijent nie daje wiary ze sie zaciera.Pewnie sie skonczy wywaleniem temika i czekaniu na zgon ale co szkodzi wymienic termik ktory mogl dostac bo to pizzernia i od niedawna zaczeli czyscic skraplacz z maki!
|