cyt
rzy ochładzaniu produktów w komorze z wyzszych temperatur (np pierogi ugotowane) nalezy kontrolowac temperature czynnika chłodniczego na tłoczeniu po przez zawór wtryskowy.Zwieksza to zywotnosc płyt zaworowych.
Koledzy wytłumaczcie mi dokładnie o co chodzi.
W ktorym miejscu taki zawor i jak on dziala.
Co sie dzieje w ukladzie jak wchodzi do komory goracy wsad?
Rozumiem ze nawet jak uklad jest dobrze dobrany przy goracym wsadzie przegrzanie idzie do góry i sprezarka sie grzeje?
Prosze podzielcie sie wiedza!
Z gory dziekuje!
Pozdrawiam!
Robert
rzy ochładzaniu produktów w komorze z wyzszych temperatur (np pierogi ugotowane) nalezy kontrolowac temperature czynnika chłodniczego na tłoczeniu po przez zawór wtryskowy.Zwieksza to zywotnosc płyt zaworowych. Koledzy wytłumaczcie mi dokładnie o co chodzi.
W ktorym miejscu taki zawor i jak on dziala.
Co sie dzieje w ukladzie jak wchodzi do komory goracy wsad?
Rozumiem ze nawet jak uklad jest dobrze dobrany przy goracym wsadzie przegrzanie idzie do góry i sprezarka sie grzeje?
Prosze podzielcie sie wiedza!
Z gory dziekuje!
Pozdrawiam!
Robert
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
