Focus mk1 - klima działa tylko 5 minut co to moze byc ...
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
zagadka na weekend
32 Odpowiedzi, 24425 Wyświetleń|
Z tyloma informacjami to moze byc jedynie zgaduj-zgadula.
lolek napisał(a):Focus mk1 - klima działa tylko 5 minut co to moze byc ......po czym rozłącza termostat. Ot co
wiatrak na chłodnicy nie działa
Jeśli działa to jest okej.A że tak krótko to przewymiarowana
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
...wiatrak jest ok ...czynnik tez w nalezytej ilosci
co to co to
sokowirówka?
Osiąga zadaną temperaturę i wyłącza.
Ale najlepsza odpowiedź Mentosa: Przewymiarowana. :lol:
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Hokus- pokus zgadłem.:TO AWARIA !!!!
awax napisał(a):Hokus- pokus zgadłem.:TO AWARIA !!!! brawo jestes juz blisko
dla ułatwienia moge dodac ze klima działa tylko 5 min od pierwszego właczenia potem musi postac troche by znów zdziałac
Dysza!
Raczej wilgoć w dyszy.Lolek posiadasz manometry? :/
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters
dysza ledwo dyszy ale jest ok
z resztą wydaje mi sie ze gdyby dysza była problemem to nawet na chwile by nie chłodziło ??? panowie zaawansowani jest tak ?
Jaka jest nagroda za odgadnięcie
Fokus mk1?
mg napisał(a):Fokus mk1?Jesteś naiwny.Nagrodą jest satysfakcja
Tom Peters mentor12 napisał(a):mg napisał(a):Fokus mk1?Jesteś naiwny.Nagrodą jest satysfakcja To ona karmi twoje dzieci?
A czym karmią swoje dzieci naiwni?
Tom Peters
Czujnik przeciwzamrożeniowy.
mentor12 napisał(a):A czym karmią swoje dzieci naiwni?Niewiem ale ty wiesz wszystko lolek napisał(a):Focus mk1 - klima działa tylko 5 minut co to moze byc ...1-wzorcowa praca 2-zbyt wysokie ciśnienie 3-zbyt niskie ciśnienie 4-zamontowana czasówka przez pirata 5-wilgoć w układzie 6-uszkodzony wentylator skraplacza 7-Problemy emocjonalne piszącego.
Tom Peters
Po pięciu minutach użytkownik wyłącza bo za zimno, czyli operator?
mentor12 napisał(a):lolek napisał(a):Focus mk1 - klima działa tylko 5 minut co to moze byc ...1-wzorcowa praca o wentylatorze juz pisałem , weekend jeszcze trwa - zgaduj zgadula (tylko bez takich sucharów) ach a ja juz wiem co było bo usunołem tęusterkę ( bez manometrów) teraz zaawansowani juz powinni wiedzieć ...
przyszłym razem Ciebie oleją
Tom Peters |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY