Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Demontaż parownika. Poszukuje oprogramowania bazy danych

1 Odpowiedzi, 1363 Wyświetleń

JAREKMAX

2012-07-13, 18:06:22
Nowy użytkownik
Witam! Jak w temacie poszukuję oprogramowania które zawierało by ilustrowane instrukcje dostępu do poarowników. Potrzebuję tego gdyż chciałbym docelowo każdemu śmierdzielowi któremu doraźne środki typu pianka, ozon czy ultradźwięki nie pomagają w miarę szybko przez co i tanio czyścić parownik mechanicznie.
Kiedyś coś takiego napisał jeden z forumowiczów ale nie mam do niego kontaktu
asior napisał(a):zrobisz taką lancę poniżej 200zł? moim zdaniem nie szkoda zachodu chyba że ma się nadmiar czasu.
ja tyle u nich za nią dałem a zwróciła się po trzecim czyszczeniu. dostalem tez całkiem dobre insrtukcje na płycie CD jak w danych modelach dostać się szybko do parownika (w niektórych trochę to trwa niestety).
ozonator też mam ale na nic się to nie nadaje!
ultradźwiekami pracowałem i sprawdzają się tylko w autach nowych jak się robi to regularnie i nie rozcieńcza płynu tak jak to niektórzy mają w zwyczaju.
po prostu, dobra usługa musi kosztować. czasem trzeba się trochę narozkręcać (schowek, wentylator itp) ale klient płaci 200zł i mi nawet dziękuje że mu wkońcu nie śmierdzi!

Cytat pochodzi z tematu > http://www.forum.klimatyzacja.pl/topic/1...ej/page/2/

Proszę wszystkich o pomoc w powyższej sprawie gdzie i skąd mogę dostać taką płytkę z potrzebnymi informacjami.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa