Szukam odowiedzi na taki temat Sprezarka załacza wyłacza sie co chwile pulsuje napiecie na sprezarce Czynnik ok osuszacz nowy jest to klimatrinic na krótko chodzi i mrozi
Jeżeli mrozi to nie chodzi.Sprecyzuj pojęcie pulsującego napięcia.Jakie zabezpieczenie nie pozwala na pracę w układzie sterowania szeregowego.?Zapewne coś to wyłącza nie dopuszczając do pracy w nie odpowiednich parametrach.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
Kolego jest to DC to proste i logiczne bo auta maja akumulatory i cala elektryka opiera sie na napieciu stałym A nie był czujnik (sory ) miałem juz podejrzenia ale chciałem waszej podpowiedzi i okazało się żę moje podjrzenia sie niestety sprawdziły była to cewka elektromagnesu sprężaki i 300 zł w tyłku ale jest ok pozdrawiam
lesinek napisał(a):Szukam odowiedzi na taki temat Sprezarka załacza wyłacza sie co chwile pulsuje napiecie na sprezarce Czynnik ok osuszacz nowy jest to klimatrinic na krótko chodzi i mrozi
W/g tego cewka dobra... jednak po wymianie cewki usterka ustąpiła. :/
Kolego mniemam ze elektryka jest ci obca i wyjaśniam - napieciem steruje komp i ma zabezpieczenie w postaci modułu przeciazeniowego cos w rodzaju termika (dla wiekszych nieznawcow taki bezpiecznik kasowalny)wiec jak elektromagnes pobiera za duzy prad to komp go wylacza OK jasne?
lesinek napisał(a):Kolego mniemam ze elektryka jest ci obca i wyjaśniam - napieciem steruje komp i ma zabezpieczenie w postaci modułu przeciazeniowego cos w rodzaju termika (dla wiekszych nieznawcow taki bezpiecznik kasowalny)wiec jak elektromagnes pobiera za duzy prad to komp go wylacza OK jasne?
Czyli kolega z branży?, coś ci powiem... wydaje ci się