Witam.
Bardzo proszę o poradę co wybrać, bo nie mam pojęcia w czym jest różnica (poza ceną oczywiście)
mam do wyboru takie klimatyzatory:
Samsung AQ12TSBNCEE/X - 1250 netto
Samsung AQ12TSBN (bez tych literek na końcu) - droższy ok. 500 zł netto
lub
Sinclair ASH-13AC PT
Nie mam pojęcia skąd taka różnica w cenach tych Samsungów, i czy jest sens dopłacić 500 zł. Porównując parametry z kart katalogowych, ten pierwszy nie ma opcji Quiet i jest minimalnie bardziej prądożerny. Czy to jedyne różnice?
W domu od 3 lat używam 4 samsungów AQ09UGBN i jestem bardzo z nich zadowolony, urządzenia są bezawaryjne i ciche.
Jak ma się jakość Samsunga do Sinclaira? (ok. 400 zł netto droższy od pierwszego z Samsungów).
Klimatyzator ma być wykorzystany w biurze.
Będę wdzięczny za pomoc.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-08-15, 17:36:24 przez MarekMMM.)
Bardzo proszę o poradę co wybrać, bo nie mam pojęcia w czym jest różnica (poza ceną oczywiście)
mam do wyboru takie klimatyzatory:
Samsung AQ12TSBNCEE/X - 1250 netto
Samsung AQ12TSBN (bez tych literek na końcu) - droższy ok. 500 zł netto
lub
Sinclair ASH-13AC PT
Nie mam pojęcia skąd taka różnica w cenach tych Samsungów, i czy jest sens dopłacić 500 zł. Porównując parametry z kart katalogowych, ten pierwszy nie ma opcji Quiet i jest minimalnie bardziej prądożerny. Czy to jedyne różnice?
W domu od 3 lat używam 4 samsungów AQ09UGBN i jestem bardzo z nich zadowolony, urządzenia są bezawaryjne i ciche.
Jak ma się jakość Samsunga do Sinclaira? (ok. 400 zł netto droższy od pierwszego z Samsungów).
Klimatyzator ma być wykorzystany w biurze.
Będę wdzięczny za pomoc.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY