Witam,
Chciałbym zasięgnąć opinii fachowców nt. klimatyzatorów LG S12MH. Jest to jedno z tańszych urządzeń inwerterowych na rynku, a jak z jego jakością?
Chciałbym zamontować w mieszkaniu, byłem już zdecydowany, ale wysłałem zapytania o oferty i wróciła m.in. taka, ze S09 i S12MH mają wady fabryczne, ponieważ padają czujniki temperatur i płytki elektroniki w parownikach. Zastanawiam się czy to prawda, czy po prostu sprzedawca nie ma S12MH (a wiem, że miał) i próbuje namówić na inny model.
Niestety nie znalazłem informacji w internecie na temat tych klimatyzacji.
Wiem, że LG to nie najwyższa półka, ale czy znajdę coś lepszego w cenie S12MH?
Z góry dzięki za każde info.
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-02-04, 09:50:33 przez Owczar.)
Chciałbym zasięgnąć opinii fachowców nt. klimatyzatorów LG S12MH. Jest to jedno z tańszych urządzeń inwerterowych na rynku, a jak z jego jakością?
Chciałbym zamontować w mieszkaniu, byłem już zdecydowany, ale wysłałem zapytania o oferty i wróciła m.in. taka, ze S09 i S12MH mają wady fabryczne, ponieważ padają czujniki temperatur i płytki elektroniki w parownikach. Zastanawiam się czy to prawda, czy po prostu sprzedawca nie ma S12MH (a wiem, że miał) i próbuje namówić na inny model.
Niestety nie znalazłem informacji w internecie na temat tych klimatyzacji.
Wiem, że LG to nie najwyższa półka, ale czy znajdę coś lepszego w cenie S12MH?
Z góry dzięki za każde info.
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
tak jak napisalem problemy mialem z tymi ktore spotkalel czyli jakies 8 sztuk.wszystkie nowe.