mozecie napisac jakie sa dobre urzadzenia do obslugi klimy ? Prowadze warsztata i chce kupic taka maszyne ale nie mam pojecia jaka wybrac
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
urzadzenie do klimatyzacji
15 Odpowiedzi, 12152 Wyświetleń|
nie kupuj tylko włoskiego badziewia a reszta moze byc
a dlaczego nie wloskie chinskie lepsze??
bo nie słyszałem zeby cos włoskiego było dobrej jakoscsi, chinskich nie widziałem natomiast urzywałem niemieckiego Boscha i był niezły
Włoski Ecotechnics używany osobiście od 8 lat można polecić. Gorzej jest z serwisem tych urządzeń.
Specjalista klimatyzacji samochodowych i ogrzewań postojowych typu Webasto
i własnie dlatego sa do dupy nie wspomne juz o działaniu
Ja zakupiłem Boscha ACS 500 i na razie jestem zadowolony.
a co sadzicie o urzadzeniu MAGNETI MARELLI?
http://www.czesci24.pl/szczegoly/464930/...i?a=001024 Albo firmy Valeo Clim fill advenced Lub Texa wiadomo ze lepiej wylozyc raz wiecej i pozniej miec spokoj niz jakies tanie i lipne
ja urzywam magneti marelli air chec plus
nowe dobre .
no dzieki, chodz wyzej mowia ze wloskie nie sa zabardzo dobre.
ja tez mam wloskie air soultions nowe i nie narzekam na brak czesci zamiennych, filtrow itp. solidne wykonanie i ergonomia takze jak dla mnie ok do tego czym sie zajmuje ...
kolego do tej pory urzywałem włoskich narzedzi do klimy i wszystko poszło do kosza poprostu szkoda kasy na to badziewie-takie jest moje zdanie
to chyba tak jak z samochodami
Widac chyba ze zzalezy na jakie sie trafi urzadzenie, wiem ze urzadzenia boscha sa dobre ale drogie. Nie wiem jak z tymi innymi firmami "texa" "valeo" itp... czekam dalej na wasze odpowiedzi
Dzieki
A te "Silver" czy jakoś tak jakiego to pochodzenia?
Godny to sprzęt? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY