Witam mam problem z klimatyzacja w golfie v 2007r byłem w warsztacie samochodowym żeby nabić czynnik chłodniczy ale okazało sie ze jest nie szczelność na kompresorze firmy Delphi dh 5 chodzi o uszczelke boczna korpusu zamieszczam zdjęcie czy możliwe jest kupno takiej uszczelki ?? proszę o pomoc
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
uszczelka kompresora dlephi
13 Odpowiedzi, 9908 Wyświetleń|
Tak
Możliwe jest kupno takiej uszczelki. Każdy profesjonalny serwis autoklimatyzacji bez problemu sobie z tym poradzi
Doświadczony wytnie z klingerytu o odpowiedniej grubości.Przesuwając linię uszczelnienia o grubość oryginalnej uszczelki w kierunku osi śrub.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
Doświadczony z zapasem czasu na wycinanki i reklamacje, w sezonie nie istnieje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-05-21, 21:17:35 przez mg.)
awax napisał(a):Tak Nie sądzę aby możliwe było kupno tej uszczelki na rynku - dla nas specjalnie robimy taką uszczelkę. No chyba, że coś się zmieniło skoro twierdzisz, że jest możliwe jej kupno. A w jaki sposób profesjonalne zakłady sobie radzą z wymianą uszczelki o przekroju kołowym z HNBR lub FPM gdy nie można jej kupić?
Przerabiałem podobny temat w fordzie ...
dzieki za pomoc ale jakis link do sewisu klimatyzacji bym prosił co posiadają taka uszczelkę
mg napisał(a):Doświadczony z zapasem czasu na wycinanki i reklamacje, w sezonie nie istnieje.Doświadczony posiada wycinaki.A czasami w autach kurierów padają chłodnice w sezonie letnim?mg-czas nagli?
mg posiada
mg napisał(a):Doświadczony z zapasem czasu na wycinanki i reklamacje, w sezonie nie istnieje.Jak rozumiem masz do wszystkich marek albo z metra na sezon.
Dlaczego zaprzestano uszczelnień klingerytem?Na korzyść ekonomii oringu?
To się nazywa ekologia wtórna?Panie mg?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-05-22, 19:39:05 przez klimatolog.)
Nie pitol tyle tylko podaj namiary na siebie chłopakowi, Ostrołęka?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
za pomoc ale jakis link do sewisu klimatyzacji bym prosił co posiadają taka uszczelkę