klimatolog napisał(a):DDR ówki nie były aż tak zaawansowane technicznie ich prostota była ich atutemfrost-ch napisał(a):Skąd wnioski skoro nie wiesz co to za maszyna?Podano tutaj model?klimatolog napisał(a):Pasteryzuje.Ta maszyna nie pasteryzuje
klimatolog napisał(a):DDR ówki nie były aż tak zaawansowane technicznie ich prostota była ich atutemfrost-ch napisał(a):Skąd wnioski skoro nie wiesz co to za maszyna?Podano tutaj model?klimatolog napisał(a):Pasteryzuje.Ta maszyna nie pasteryzuje
To się mylisz.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
klimatolog napisał(a):To się mylisz.Możliwe ja w każdym razie takiej nie widziałem DDR owcy mieli dość dobrze rozwinięty przemysł chłodniczy ich sprężarki śrubowe swego czasu były jednymi z najlepszych na świecie więc jest całkiem możliwe że robili maszyny do lodów z możliwością pasteryzacji , ta jednak na zdjęciu tej funkcji nie posiada ma natomiast wymiennik regeneracyjny a problemy to prawdopodobnie: źle ustawiony zawór rozprężny, pomieszany czynnik brak ZE , ja w każdym razie zacząłbym od tego
Śrubę to chyba masz kolego.Te stare to tłuki.Śrubowe nie wytrzymują wbrew pozorom uderzeń cieczy.Po za tym to nie te czasy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-06-03, 19:46:31 przez klimatolog.)
klimatolog napisał(a):Śrubę to chyba masz kolego.Te stare to tłuki.O widzę że mam do czynienia z ekspertem Polskim ekspertem , już się wycofuję z polemiki szkoda czasu , nie wiem po co tu zaglądam ?
Kolego podaj model z śrubuwą DDR
|