W trakcie wizyty w dużym sieciowym markecie budowlanym oglądałem klimatyzatory stojące. Niestety zapach powietrza wydostający się z pracujących klimatyzatorów pełen był zapachu oleju technicznego. W mieszkaniu nie da się tego wytrzymać. Czy jest to także problem klimatyzatorów firmowych, np. typu split?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Zapach z nowej klimatyzacji
5 Odpowiedzi, 4430 Wyświetleń|
Nie to jest problem tylko klimatyzatorów stojących w tym dużym sieciowym markecie budowlanym.
astw napisał(a):W trakcie wizyty w dużym sieciowym markecie budowlanym oglądałem klimatyzatory stojące. Niestety zapach powietrza wydostający się z pracujących klimatyzatorów pełen był zapachu oleju technicznego. W mieszkaniu nie da się tego wytrzymać. Czy jest to także problem klimatyzatorów firmowych, np. typu split? astw napisał(a):W trakcie wizyty w dużym sieciowym markecie budowlanym oglądałem klimatyzatory stojące. Niestety zapach powietrza wydostający się z pracujących klimatyzatorów pełen był zapachu oleju technicznego. W mieszkaniu nie da się tego wytrzymać. Czy jest to także problem klimatyzatorów firmowych, np. typu split? mysle ze kazde nowe urzadzenie, niezaleznie jakiej kategori musi trochce popracowac zeby wyzbylo sie zapachow z samej produkcji... astw napisał(a):W trakcie wizyty w dużym sieciowym markecie budowlanym oglądałem klimatyzatory stojące. Niestety zapach powietrza wydostający się z pracujących klimatyzatorów pełen był zapachu oleju technicznego. W mieszkaniu nie da się tego wytrzymać. Czy jest to także problem klimatyzatorów firmowych, np. typu split? Ja od wielu lat korzystam z usługi tej firmy http://www.ekoklima.com.pl na pewno doradzi jak dobrać odpowiedni klimatyzator. waso klim napisał(a):Kolego nie ma opcji by nowa klimatyzacja śmierdziała intensywnie smarami.astw napisał(a):W trakcie wizyty w dużym sieciowym markecie budowlanym oglądałem klimatyzatory stojące. Niestety zapach powietrza wydostający się z pracujących klimatyzatorów pełen był zapachu oleju technicznego. W mieszkaniu nie da się tego wytrzymać. Czy jest to także problem klimatyzatorów firmowych, np. typu split?astw napisał(a):W trakcie wizyty w dużym sieciowym markecie budowlanym oglądałem klimatyzatory stojące. Niestety zapach powietrza wydostający się z pracujących klimatyzatorów pełen był zapachu oleju technicznego. W mieszkaniu nie da się tego wytrzymać. Czy jest to także problem klimatyzatorów firmowych, np. typu split?
Części oraz urządzenia firmy Daikin
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY