Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

poszukuje

16 Odpowiedzi, 12870 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

can1

2013-08-19, 13:38:08
Nowy użytkownik
Witam.jestem turkiem.przebywam legalnie w polsce.mam dyplom w branzy klimatyzacji.posiadam prawo jazdy b.potrafie montowac urzadzenia typu kasety.pracowalem w beko vestel i innych firmach.szukam pracy.szukam również mezczyzny turka ktory pracuje w warszawie w klimatyzacji . prawdopodobnie jest z izmiru.moj kontakt 796721975.prosze o pomoc.

irroda

2013-08-20, 06:53:01
Zaawansowany użytkownik
Wracaj do siebie i montuj u siebie, a jak nie masz pracy to się przekwalifikuj, nie potrzebujemy Ciebie i Twoich braci w Naszym kraju.

eryk_wiking

2013-08-20, 12:04:21
Zaawansowany użytkownik
Kupując kebaba sprowadzasz araba Big Grin
Piszą to Polacy, co zapierdzielają po całej europie, ot przewrotność Big Grin

can1

2013-08-20, 12:30:31
Nowy użytkownik
irroda napisał(a):Wracaj do siebie i montuj u siebie, a jak nie masz pracy to się przekwalifikuj, nie potrzebujemy Ciebie i Twoich braci w Naszym kraju.
Nie macie bladego pojecia o montazu.gdzie spojrzec na budynkach widac zle zalozone albo poprowadzobe rurki.smiesznie.mialem okazje pracowac z polakami.co drugie słowa to ku....ch.. i jeb....a w miedzyczasie przepijanie alkoholem.metody montażu starodawne brak podstawowych kluczy i urzadzen technicznych.wszysko na oko aby pasowalo.na sztuke i do domu.pozdrowienia dla.miliona polakow turystow spedzajacych wakacje w goracym kraju np.turcji

gadget

2013-08-20, 12:43:40
Zaawansowany użytkownik
Wszystko źle i partactwo . To czemu podobają się Wam nasze dziewczyny ? I żenicie się z nimi . Przecież Wasze lepsze ...

can1

2013-08-20, 12:58:52
Nowy użytkownik
can1 napisał(a):
irroda napisał(a):Wracaj do siebie i montuj u siebie, a jak nie masz pracy to się przekwalifikuj, nie potrzebujemy Ciebie i Twoich braci w Naszym kraju.
Nie macie bladego pojecia o montazu.gdzie spojrzec na budynkach widac zle zalozone albo poprowadzobe rurki.smiesznie.mialem okazje pracowac z polakami.co drugie słowa to ku....ch.. i jeb....a w miedzyczasie przepijanie alkoholem.metody montażu starodawne brak podstawowych kluczy i urzadzen technicznych.wszysko na oko aby pasowalo.na sztuke i do domu.pozdrowienia dla.miliona polakow turystow spedzajacych wakacje w goracym kraju np.turcji
?
Pozostawcie komentarze dla siebie. Wiem ze jestescie az nadto inteligentni.

gadget

2013-08-20, 13:22:42
Zaawansowany użytkownik
Sprawdź pocztę Turku ! Twój brat mieszka w Otwocku rzut beretem od Warszawy . Czasem kupuje coś u mnie a już na pewno dzwoni jak coś padnie . Stawiasz flaszkę ...

can1

2013-08-20, 13:40:18
Nowy użytkownik
Wielkie dzieki.szacun.

bartekyogico

2013-08-20, 14:45:18
Zaawansowany użytkownik
Wiem ,że narażam się wszystkim kołtunom i "prawdziwym polakom" , ale dzieciaku weź się ogarnij...

can1

2013-08-20, 15:47:49
Nowy użytkownik
Utworzylem post " poszukuje" na tym forum. Prosze o wyrozumialosc i szacunek do pozostalych zainteresiwanych i rozmowcow w zwiazku z tematem postem.co do zalow i pretensji odnisnie narodowosci lub wyznania to sa od tego odpowiednie portale.tu mozemy o klimatyzacji popisac.pozdrawiam

AdamAdamiak

2013-08-20, 17:26:02
Nowy użytkownik
To jakie są techniki mocowań w Turcji? albo jak wyglądają niepodstawowe narzędzia do klimy?

crocens

2013-08-20, 17:58:10
Top użytkownik
nie wiem jak można pisać takie bzdury... z całym szacunkiem, ale taki ksenofobizm powinien być DAWNO usunięty z tego forum.

Kiedy polacy cierpią za granica to większość z nas oskarża o to obcokrawców, czytaj natywnych mieszkańców tego państwa.
Jednocześnie robicie to samo w swoim kraju!

Gdyby nasi kochani rodacy byli na tyle zaradni, ze poradziliby sobie w Polsce to nie byłoby miejsca na inne nacje.

Arab, Hindus, Chińczyk czy Latynos... co oni ci zrobili?
Wszyscy potępiają arabów bo terroryzm, bo zabijają chrześcijan... a europa to co? Też mieliśmy swojego Osamę, taki Pan z wąsikiem... i to całkiem nie dawno.

Imigranci mają u nas pracę bo bezrobotni polacy to w większości lenie lub zbyt mało wykwalifikowani ludzie. I tak jest na całym świecie. Dodatkowo duża część z nas wyjechała i zrobiła im miejsce...

Wolałbym zatrudnić dobrego obcokrajowca niz leniwego polaka.

Człowiek to człowiek...
.

klimatolog

2013-08-20, 18:15:57
Top użytkownik
Ludzie zawistni polacy oceniający jedną osobę macie coś z baniakami nie tak? Czy can1 kolega jest w stanie obniżyć PKB w polsce?Jest demokracja?Na waszych miejscach czytając to co każdy z was napisał spalił bym się ze wstydu.A może obawiacie się że komuś przyuczonemu w zawodzie zabierze wakat?I bardzo dobrze nieuki.Bo potencjalny klient nie jest rasistąAdamAdamiakTo jakie są techniki mocowań w Turcji? albo jak wyglądają niepodstawowe narzędzia do klimy?Dla ciebie proponuje pal nie zaostrzony?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?

can1

2013-08-20, 18:24:57
Nowy użytkownik
crocens napisał(a):nie wiem jak można pisać takie bzdury... z całym szacunkiem, ale taki ksenofobizm powinien być DAWNO usunięty z tego forum.

Kiedy polacy cierpią za granica to większość z nas oskarża o to obcokrawców, czytaj natywnych mieszkańców tego państwa.
Jednocześnie robicie to samo w swoim kraju!

Gdyby nasi kochani rodacy byli na tyle zaradni, ze poradziliby sobie w Polsce to nie byłoby miejsca na inne nacje.

Arab, Hindus, Chińczyk czy Latynos... co oni ci zrobili?
Wszyscy potępiają arabów bo terroryzm, bo zabijają chrześcijan... a europa to co? Też mieliśmy swojego Osamę, taki Pan z wąsikiem... i to całkiem nie dawno.

Imigranci mają u nas pracę bo bezrobotni polacy to w większości lenie lub zbyt mało wykwalifikowani ludzie. I tak jest na całym świecie. Dodatkowo duża część z nas wyjechała i zrobiła im miejsce...

Wolałbym zatrudnić dobrego obcokrajowca niz leniwego polaka.

Człowiek to człowiek...
Dokładnie. Popieram.ataki terrorystyczne to tylko problem polityczny i chory system a nie religijny.ludzie tego samego wyznania prowokuja na siebie ataki.zdarza się ze chrześcijan atakuja chrześcijanie.na moj kraj wieloktotnie napadali wyznawcy mojej religii. Nie mam nic przeciwko ze w moim kraju jest wiele kosciolow.a w polsce?slyszac slowo meczet szybko kojarzy się z atak bomba czy terrorysta.

klimatolog

2013-08-20, 18:30:23
Top użytkownik
Nie przejmuj się idiotami.Idioci sami znikną?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-08-20, 18:33:59 przez klimatolog.)

klimatolog

2013-08-20, 18:38:56
Top użytkownik
klimatolog napisał(a):Nie przejmuj się idiotami.Idioci sami znikną?
can1 Zapewne w twoim kraju także zdażają się kanalie.Ale nie można oceniać kraju wobec kilku.

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa