Witam, pytanie do znawców Fujitsu, czy w urządzeniach Airstage nie ma opcji autodopełniania czynnikiem?
Z reguły mam do czynienia z Daikinem, który ma takie opcje, czytam właśnie DTR od Fujitsu i jest napisane że mam sobie obliczyć na podstawie rur o średnicy 6 i 10mm... Ok, robiłem ten układ więc jakoś dojdę z tymi odległościami, zastanawia mnie dlaczego piszą tylko o tych 2 średnicach? w układzie było przecież sporo 12,15 i 18... Ech Fujutsu...
Proszę o pomoc
Z reguły mam do czynienia z Daikinem, który ma takie opcje, czytam właśnie DTR od Fujitsu i jest napisane że mam sobie obliczyć na podstawie rur o średnicy 6 i 10mm... Ok, robiłem ten układ więc jakoś dojdę z tymi odległościami, zastanawia mnie dlaczego piszą tylko o tych 2 średnicach? w układzie było przecież sporo 12,15 i 18... Ech Fujutsu...
Proszę o pomoc
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
wiecie może czy jest tam jakiś kod na otwarcie zaworów rozprężnych? pasuje mi to do próżni a DTR jest tak napisana że zaraz się potnę.. "upewnij się że został otwarty zawór 4 drogowy.." no dobra ale jak?! jakiś kod czy coś? daj pan spokój z tym sprzętem..