Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Fiesta MK3 95 1.3 - włączająca się i wyłączająca się klimatyzacja

1 Odpowiedzi, 1545 Wyświetleń

Mika94

2014-07-28, 21:49:42
Nowy użytkownik
cześć wszystkim!

czytałam ostatnio dużo postów odnośnie mojego pierwszego autka - fiesty 95 rok - w której nie za bardzo działa klimatyzacja ;( problem polega na tym, że po kliknięciu przyciskiem na chwile się zapala (przycisk taki sam jak od ś. przeciwmgielnych i ogrzewania tylnej szyby), gaśnie od razu, i coś tam cyka na lewo od kierownicy. gdy podczas jazdy przytrzymuje przycisk palcem, swieci sie caly czas i klimatyzacja wlacza sie , glosne cykniecie, i wyłącza. mimo wyłączonego nawiewu wiatrak włącza się i dmucha zimniejszym powietrzem (ale domyślam się ze nie tak zimnym jak powinno)

Podjechałam miesiąc temu na serwis klimy po dopełnienie czynnika, serwisant oznajmił, że było mniej niż połowa, dopompował do pełna ale problem nie ustał. sugerował żeby podłączyć "na sztywno" omijając czujnik... czy ktoś może mi pomóc w tej sprawie? Nagrałam filmik co się dzieje z klimatyzacją od strony silnika

http://videobam.com/tyNYh

z góry bardzo dziękuję za pomoc.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa