Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Sklep internetowy i certyfikat VPS

2 Odpowiedzi, 3189 Wyświetleń

Stefano82

2015-03-24, 22:36:09
Nowy użytkownik
Witam, chciałbym się Was poradzić w jednej sprawie, otóż mam zamiar założyć własny sklep internetowy. Z założeniem sklepu nie ma problemu, bo można je bez problemu nabyć ? jest mnóstwo gotowych szablonów e-sklepów. Mam jednak problem, a raczej wątpliwość z nabyciem certyfikatu ssl. Chcę, żeby logowanie się do sklepu było zabezpieczone takim certyfikatem, jednak z tego co się zdążyłam zorientować, to certyfikat certyfikatowi nierówny. Mi zależy na takim, który poza podstawowymi funkcjami (jak np. phishingiem oraz podsłuchiwaniem łącza) zależy mi również na ochronie przed nieuczciwym sprzedawcą. Pytanie teraz jak taki certyfikat wybrać? Znalazłem taką ofertę [reklama] i generalnie wynikałoby z niej, że ma wszytsko to czego potrzebuję, jednak nie korzystałem nigdy z usług tej firmy stąd wolę najpierw się rozeznać trochę
Kryje się coś niedobrego w mężczyznach, którzy unikają wina, gier, towarzystwa pięknych kobiet i ucztowania. Tacy ludzie albo są ciężko chorzy, albo w głębi duszy nienawidzą otoczenia
  • Odpowiedz

dzierbun

2015-04-03, 07:58:23
Nowy użytkownik
Dobry wybór.
  • Odpowiedz

Amfan

2015-04-04, 13:55:34
Top użytkownik
najlepszy ,chociaż nie kliknąłem
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa