Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

brak połączeniiia pilota z parownikiem

5 Odpowiedzi, 3785 Wyświetleń

oskar8310

2015-07-22, 13:37:10
Nowy użytkownik
Witam, od miesiaca jestwm nabywca klimatyzacji lg E12EM 3,5 kw. Od wczoraj mam problem z pilotem niecma połączenia miedzy nim a parownikiem, dzis rano wszystko wrocilo do normy na dwie godziny puzniej juz nie mialem polaczenia znowu i musialem wylaczyc klime recznie w parowniku. Pilot wysyla sygnal bo sprawdzalem przez aparat w tel i dioda zaswieca sie. Prosze o pomoc
  • Odpowiedz

obser

2015-07-22, 15:17:29
Top użytkownik
Po co kombinować,przecie jest gwarancja,gdzieś to kupiles,czy Ci założyli.Chciałbym mieć takich klientów,co jak im coś nie gra piszą po forach,a nie mnie na szybko ściągają z pretensjami. Stawiam na odbiornik podczerwieni.Wogóle to montowałem taki wynalazek w2 tygodnie temu i jak zauważyłem,że nawet koreańscy szczędzą na wkrętach montując czarne,co ta za rok nie ruszy to mi ręce opadły.Zaoszczdzędzili 0,50 zł na jednostce zewnętrznej,zawsze coś.
  • Odpowiedz

ON/OFF

2015-07-23, 08:24:48
Użytkownik
Miałem tak z jedną jednostką tego typu w zeszłym roku - płytka PCB w jednostce wewnętrznej do wymiany. Twój instalator powinien Ci to wymienić w ramach gwarancji.
  • Odpowiedz

oskar8310

2015-07-23, 11:26:27
Nowy użytkownik
Ok dzieki za informacje instalator wraca po niedzieli z urlopu to go scigne. A puki co klima chodzi narazie od trzech godzin i połączenie jest bo zmienia funkcje, ale musi to wymienic. Jeszcze raz dzieki za info
  • Odpowiedz

zenek123

2015-07-23, 16:52:30
Użytkownik
Co za instalator. Urlop w sezonie.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa