Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Klimatyzator ścienny LG ARTCOOL GALLERY MA09AH1.NF1

3 Odpowiedzi, 2643 Wyświetleń

Mar!usz10

2015-09-06, 20:31:08
Gość
Witam serdecznie wszystkich.
Chciałbym w mieszkaniu w bloku zamontować klimatyzacje, chodzi mi dokładnie o jednostkę LG ARTCOOL GALLERY MA09AH1 NF1 INVERTER 2,6/2,9kW.
Wybrałem ten model ze wzg. na wymiary 600x600 gdyż między oknami mam 720mm co skutecznie ogranicza wybór jednostki wewnętrznej. Proszę o pomoc w dobraniu jednostki zewnętrznej gdyż nigdzie nie mogę trafić na komplet wszystkie oferty tego modelu podawane są do multisplita LG a ja potrzebuję tylko jeden obraz do salonu 25m2.
Balkon ma szerokość 870mm i nie ukrywam że szukam czegoś cichego ze wzg. na sąsiadów. Z tego co się orientowałem to Lg pracuje dość głośno bo 65dB(A) -(wentylator).
Proszę jeżeli możecie doradzić z czym współgra ta jednostka będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

kamil.szymczak

2015-09-07, 06:53:43
Użytkownik
To jest jednostka ścienna od multisplita, w Twoim przypadku przy jednym pokoju wystarczy pojedynczy zestaw jak już zauważyłeś. Seria która wybrałeś jest już przestarzała, zastąpiła ją nowa Lg Art Cool Stylist, wygląda ona podobnie, jest bardziej energooszczędna i ma zbliżone wymiary 64,5x64,5, wygoogluj sobie LG G09WL, głośność jednostki zewnętrznej w odległości metra 48db, ale jest funkcja obniżenia jej z poziomu pilota, Pozdrawiam
  • Odpowiedz

miezala5

2015-09-09, 07:22:58
Top użytkownik
Jak Ci bardzo zależy na Galery to musisz kupić najmniejszego Multika i Galery!
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa