Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

ewakuacja czynnika do agregatu

11 Odpowiedzi, 6957 Wyświetleń

sznobel

2016-06-01, 19:20:07
Użytkownik
witam,klimatyzator Gree czy jast mozliwosc ewakuacji czynnika do jednostki zewnetrznej bez uzycia stacji do odzysku.Posiadam manometry i pompe prozniowa.
  • Odpowiedz

barbie

2016-06-01, 19:29:55
Top użytkownik
pytanie w rodzaju -jak napompować koło w samochodzie .
  • Odpowiedz

popeye

2016-06-01, 20:30:11
Użytkownik
jest,mam nadzieję,że pomogłem.daj lajka.pozdro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-06-01, 20:31:15 przez popeye.)
  • Odpowiedz

sznobel

2016-06-01, 20:36:38
Użytkownik
Jestescie bardzo pomocni
  • Odpowiedz

miezala5

2016-06-01, 21:18:11
Top użytkownik
Mozesz to zrobić z kluczem nastawnym,imbusem i zegarkiem z sekundnikiem!
Serio!
  • Odpowiedz

barbie

2016-06-02, 09:28:44
Top użytkownik
aby wykonywać jakąś pracę np hodowla buraków trzeba posiadać wiedzę,umiejętności i doświadczenie .jeśli tego nie posiadasz zatrudnij wykwalifikowanego agronoma .
  • Odpowiedz

sznobel

2016-06-02, 12:54:39
Użytkownik
wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.
  • Odpowiedz

barbie

2016-06-02, 13:28:06
Top użytkownik
aby jechać potrzebne prawo jazdy aby grzebać przy czynnikach potrzebne uprawnienia-zapisz się na kurs .
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2016-06-02, 14:14:47
Top użytkownik
sznobel napisał(a):wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.
https://www.google.pl/search?q=oparzenia...62&bih=601
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

aras

2016-06-02, 17:57:43
Użytkownik
stefanbud napisał(a):
sznobel napisał(a):wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.
https://www.google.pl/search?q=oparzenia...62&bih=601

Ostro pojechałeś Smile
  • Odpowiedz

mg

2016-06-02, 19:17:39
Top użytkownik
Ratowałem kila kilogramów czynnika u klienta (chłodnia na mięso). Nieopatrznie nacisnąłem na rurkę i pękł kielich. Starałem się jakoś docisnąć, zatamować. Niestety skończyło się jak na zdjęciach. Nawet nie poczujesz...
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa