Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Montaż Mroźni

2 Odpowiedzi, 2273 Wyświetleń

goralek

2017-01-30, 11:36:29
Nowy użytkownik
Witam. Chciałbym poradzić się u was jako że bardziej czuje się silniejszy w serwisie urządzeń chłodniczych niż na samym montażu tych urządzeń. Mianowicie dostałem zapytanie o montaż mroźni o wymiarach 2/1.70/1.30
Chciałbym się dowiedzieć jaki agregat byście zamontowali jaki parownik i inne podzespoły. Klient zażyczył sobie by mroźnia utrzymywała temperaturę -10stC z doświadczenia wiem że lepiej żeby był jakiś zapas mocy co by na spokojnie ochłodziła do -18stC,ścianki zostały już wykonane ze standardowych płyt izolacyjnych wypełnionych styropianem. Kolejne pytanie czy dobrym pomysłem jest zaofertowanie klientowi montaż nowych i używanych części czy tylko nowych. Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuję.
  • Odpowiedz

DBKlima

2017-01-31, 07:24:20
Top użytkownik
Skoro nie wiesz jak dobrać ... to najprostszym rozwiązaniem jest wysłanie zapytania do hurtowni chłodniczej podając parametry - to co wiesz i to o co klient oczekuje.
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa