Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Marka SEVRA opinie/doświadczenia

6 Odpowiedzi, 26213 Wyświetleń

hank1986

2020-01-16, 08:45:54
Gość
Witam wszystkich,

Jestem na etapie wyboru klimatyzacji ( mieszkanie, salon 35 m2). Dostałem ofertę na :

SEVRA Elegance SEV-12JK 3,5 kw

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą marką?, czy może któryś z instalatorów montuje tą markę i może się wypowiedzieć czy warto?

Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

obser

2020-01-16, 12:06:03
Top użytkownik
tą markę niedawno wprowadziła Wienkra, jak odebrano jej przedstawicielstwo Gree, z tego co wiem to jest klon AUX, więc klasa economy, no i sprzęt nie sprawdzony na naszym rynku. Dużo się nie dowiesz.
  • Odpowiedz

Redakcja

2020-01-16, 12:16:25
Administrator
Więcej informacji na temat klimatyzatorów Sevra można przeczytać tutaj https://www.klimatyzacja.pl/klimatyzacja...rki-sevra. Tutaj jest opisany Rac Elegance https://www.klimatyzacja.pl/klimatyzacja...c-elegance. Szczegóły w Firmie Wienkra.
  • Odpowiedz

mcgron

2020-01-16, 17:11:20
Nowy użytkownik
Witam,

Ja jestem od trzech dni posiadaczem SEVRY Comfort 3.5KW i proponował bym zastanowić się nad tą wersją bo parametry porównywalne a katalogowo tańsza o 550zł. Jedyne co do mnie przemawia na korzyść Eleganc to matowa obudowa bo w mojej niestety jest mocno błyszcząca. Na szczęście jest biała bo ponoć u innych producentów zdarzają się w odcieniu ecrue Sad
  • Odpowiedz

MarioO

2020-01-17, 06:27:42
Zaawansowany użytkownik
mcgron napisał(a):Jedyne co do mnie przemawia na korzyść Eleganc to matowa obudowa bo w mojej niestety jest mocno błyszcząca
P400!
  • Odpowiedz

mcgron

2020-01-20, 21:35:22
Nowy użytkownik
Witam,
Sevra jak ktoś na forum trafnie stwierdził jest klonem AUX i ponoć wiąże się to z problemami?
To że jest to AUX stwierdziłem korzystając z aplikacji MI PILOT która bezbłędnie rozpoznała klimatyzację jako AUX. Niestety nie udało mi się ustanowić połączenia wi fi w dedykowanej aplikacji,może ktoś podpowie w czym jest problem.
Pozdrawiam
Maciej
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa