Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Jakich dystrybutorów polecacie?

4 Odpowiedzi, 2616 Wyświetleń

MarcinKlimatyzacja123

2021-06-14, 06:07:19
Gość
Jakich dystrybutorów klimatyzacji polecacie? Interesują mnie oczywiście dobre ceny i dobra dostępność sprzętu, interesowałoby mnie: Rotenso, Gree, Mitsubishi, Daikin, LG. Raczej nieduże ilości 2-3/m-c. Miło by było jakby mieli również pompy ciepła i rekuperatory.
  • Odpowiedz

DBKlima

2021-06-14, 08:24:53
Top użytkownik
Za dużo na raz nie zrobisz na nikim wrażenia kupując i sprzedając tylu producentów .
Mitsubishi każdy model dostępny wszędzie od allegro po OLXy - zniszczona marża i zarobek marny
Gree dobra marka szybkie terminy dostaw masz 5 dystrybutorów
Daikin dobre urządzenia nie ma kłopotu z częściami zamiennymi dostawy na czas .
LG nie sprzedajemy

Wybierz 2 firmy w których chcesz się specjalizować na sezon zawsze trzymaj zapas po palecie (6klp)
Przy twoich planowanych ilościach zapewni ci to ciągłość obsługi i niewielki koszt zablokowanej kasy w towarze.
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

Marcin QR

2021-06-18, 06:23:15
Nowy użytkownik
MarcinKlimatyzacja123 napisał(a):Jakich dystrybutorów klimatyzacji polecacie? Interesują mnie oczywiście dobre ceny i dobra dostępność sprzętu, interesowałoby mnie: Rotenso, Gree, Mitsubishi, Daikin, LG. Raczej nieduże ilości 2-3/m-c. Miło by było jakby mieli również pompy ciepła i rekuperatory.

Jeśli chodzi o Rotenso do generalnym dystrybutorem jest Thermosilesia. Tam masz najlepsze ceny i dostępną pełną ofertę tej marki
  • Odpowiedz

obser

2021-06-18, 06:58:22
Top użytkownik
2-3 szt na m/c w sezonie, niezbyt się Przedstawiciel Handlowy tym przejmie. Tym bardziej, że autor oczekuje niskich cen, a to detal.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2021-06-18, 06:58:37 przez obser.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa