Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Problem ze sterownikiem carrier maxima 1300

1 Odpowiedzi, 785 Wyświetleń

Michals

2025-01-08, 10:32:49
Nowy użytkownik
Dzień dobry wszystkim. Mam problem ze sterownikiem carriera. Nie działa mi przycisk ustawiania temperatury ( strzałka w dół). Parę miesięcy temu już pojawił się ten problem, ale wtedy naczepa była akurat w serwisie i technik pokazał mi, że wystarczy wypiąć i wpiąć ponownie kostkę (tą białą z wieloma pinami) i znów działa. Później zdarzyło mi się to jeszcze chyba ze 2 razy i wypięcie oraz ponowne wpięcie wtyczki rozwiązywało problem. Teraz naczepa postała 2 miesiące nie używana i problem znów wystąpił. Wypięcie i ponowne wpięcie wtyczki nic nie pomaga. Może jest ktoś kogo polecacie, by mógł to naprawić. Tylko nie za miliony, bo naczepa idzie na sprzedaż a i tak wezmę za nią jakieś grosze.
  • Odpowiedz

radekklimat

2025-01-15, 22:24:36
Moderator
Wyczyść złącze klawiatury, lubi sniedzieć, posmaruj wazelina techniczna po wyczyszczeniu, jeśli nie będzie działać to klawiatura do wymiany, jest to częsta przypadłość Maxima 1300
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2025-01-15, 22:25:02 przez radekklimat.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa