Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Inverter Samsung, grzanie przy 0 st.

33 Odpowiedzi, 32512 Wyświetleń

dariuszd1

2008-11-28, 23:54:39
Nowy użytkownik
Czyli najlepiej, żeby klienci byli ciemną masą, tępo wpatrzoną i wsłuchującą się w serwisanta..? Wybacz ale jako klient mam prawo wiedzieć na co serwisant powinien zwrócić uwagę oraz mam prawo być ciekawym potencjalnych przyczyn takiego działania mojej klimatyzacji i innych sprzętów. Egipt i zaćmienie słońca, to już nie te czasy. Rozumiem jednak, że z takim klientem jest najłatwiej, nie sądzę również jednak, że unoszenie się dumą i trzaśnięcie drzwiami jeżeli jest się fachowcem, to najlepsze rozwiązanie.
Otóż jak mówiłem wcześniej wezwałem serwis już w poniedziałek-obecnie po wczorajszym ponagleniu nadal milczenie. Zobaczymy, co będzie w next poniedziałek. Mam nadzieję, że nie czekają aż skończy się zima.
Wiesz, Twoja wypowiedź jak niestety często na tym forum, jest w stylu: "nie gadaj Tołdi mi tu nie gadaj, jam jest najmądrzejszy na świecie, wiedza ta nie dla Ciebie przeznaczona, nie staraj się czegokolwiek zrozumieć, tylko wezwij serwis.." Otóż z tego, co się orientuję, nie jest to forum wyłącznie dla monterów klimatyzacji, tylko dla wszystkich. Jednocześnie szanuję Waszą wiedzę, ponieważ wielu których tutaj piszę, udowadnia tym dobitnie, że taką posiada.
Dlatego wybacz ale nie pozostanę cichutko czekając w kąciku na serwis, nie napiszę też mojego pytania na forum o tematyce np. kotki, pieski i kwiatki, tylko właśnie tutaj.
W dalszym ciągu również proszę w tym również Ciebie o ewentualne opinie, co tutaj może być nie tak. Dziś temp 1,8st i problem już występuje, czyli klima nie działała-wiało letnie i po pierwszym razie jak zatrzymało sprężarkę już ją wyłączyłem.

Jeżeli można prosiłbym o info w sprawie, jaki jest mechanizm postępowania, jeżeli taka wilgoć, byłaby w układzie, oraz jak wpływa to na jego pracę? Dodam tutaj, że przez cały sezon letni klimatyzacja działała bez zarzutu poza jednym sporadycznie wyświetlanym komunikatem błędu, który mój serwis wyjaśnił jako spadek napięcia stałego.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa