mambo napisał(a):Witaj awax, ja wiem Ty w tej branży jesteś wielki i wiem że moge tak o tobie napisac z całą pewnoscią ( bylem na twojej stronce internetowej) jestes dla mnie osobą i firmą godną naśladowania mam do Ciebie wielki szacunek, nie ukrywam że już na tym forum nie raz mi pomogłeś. Widzisz to szkolenie dotyczyło montażu tylko splitów i wypowiedziałem się w tym temacie, my początkujący nie dorastamy tobie nawet do piet, wiec każda rada z twojej strony jest na wage złota. Ja nie ukrywam robiłe od paru lat klimatyzacje samochodową i tak pomalutku rozwijam sie w kierunku klimatyzacji (w nadchodzącym sezonie klimatyzacje pomieszczeń) gaz R 22 jest mi narazie obcy.Dzięki,ale bez przesady.
Pozdrawiam Cie awax, miłego wieczorku.
Po prostu trochę czasu już w tym "siedzę" i świadomie kształciłem się kiedyś w tym kierunku.Ja chciałbym w końcu zaczać normalnie zarabiać abym mógł również normalnie płacić moim pracownikom.
Mam równiez już dość poprawiania tego co inni spieprzyli.
Jeżeli chodzi o działalnośc w organizacji to nie mam z tego powodu korzyści,a co do pomocy nie ma problemu.Jestem gotów bezinteresownie zawsze pomóc ale naprawdę
każdy powinien najpierw Samodzielnie zdecydować czy naprawdę nadaje się do prowadzenia działalności.
Temu właśnie maja służyć organizacje,które promuję i w których większość w Zarządach posiadają firmy serwisowe.
Jedyne na co liczę to to,że zechcecie się przyłączyć .
PS
przy okazji Carrier to nie ten od samochodów:
)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY