Tak do końca nie nażekajcie bo nie jest tak że kto z małym doświadczeniem zada pytanie to od razu ktoś go opierdzieli . Fakt że na takim forum to powinno się rozmawiać już bardziej językiem profesjonalistów bo to nie piekarnia tylko forum dla ludzi którzy przez ileś lat do tego dochodzili . Ja nikomu wiedzy nie brobnię i jak trzeba to odpowiadam ale jeżeli ktos nastawia sie na ten zawód to powinien zorbić choć podstawowy kurs z montażu klimatyzatorów żeby zaczynać cokolwiek dyskutować. Ja naprzykład jak komuś odpowiadam to myślę że rozmawiam z osobą która w tej dziedzinie już jest lekko obyta ale czesto się myle isam się denerwuję że jak mam komuś coś wytłumaczyć jak on niezna podstaw. Część ludzi to pewnie tylko z ciekawości na tej zasadzie pyta bo mają klimę w domu ktoś coś sknocił albo sama sie już sknociła i teraz zadając proste ( dla nas) pytania myśli ż eprzy pomocy wkrętaka i młotka coś naprawi a ja zawsze powiadam że bez manometrów to niema co wogóle dyskutować bo nam jest ciężko wyciagać jakieś wnioski. Nie chciał bym aby ktoś pomyślał ż ezaczyna się tworzyć jakaś zamknięta grupa chłodniarzy . To nie o to chodzi ale naprawde jeżeli ktoś chce się tym zająć to niech w siebie zainwestuje ( nauka podstaw i trochę sprzetu ) i otworzy działalność . Pozdrawiam wszystkich i dobranoc.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY