miałem taką samą awarie z jedną klimą też mało używana ,z takim samym typem wyświetlacza , i jak obejżałem ścieżki płytki to jakby korodowały a szczegulnie na nóżkach elementów i na lutach(spodzewam sie że to było spowodowane wilgocią ) . kupiłem preparat taki zielonyw spraju który nanosi sie na płytki elektroniczne w celu izolowania . użyłem go na nowej płytce i mam spokój od roku.(ciekawe jak długo)
a tak miedzy nami kipsko są wykonane
moim zdaniem tanie klimy muszą częto używane bo inaczej sie psują ciekawe dlaczego?
D:
p.s.
w mojej klimie na płytce wyświetlacza znajdował się scalak(dekoder czy coś takiego) od wyświetlacza led (na którym wyświetla sie temperatura) i to on zawsze leciał ,a pozatym wszystko działało.
pozdrowionka
a tak miedzy nami kipsko są wykonane
moim zdaniem tanie klimy muszą częto używane bo inaczej sie psują ciekawe dlaczego?
D:p.s.
w mojej klimie na płytce wyświetlacza znajdował się scalak(dekoder czy coś takiego) od wyświetlacza led (na którym wyświetla sie temperatura) i to on zawsze leciał ,a pozatym wszystko działało.
pozdrowionka
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-12-15, 21:26:39 przez monterod2002.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY