Jak dla mnie, nie jest to całkiem normalne forum. Od tych SZANOWNYCH PANÓW, "elokwentnych" wypowiedzi EKSPERTA, i innych dyrdymałów wypisywanyćh przez niego, rzygać się chce. Jak dla mnie powinna tu miec miejsce konkretna wymiana informacji, a nie jakieś chore wywody EKSPERTA, który coś tam wie, ale przeważnie nie udziela szybkiej i rzeczowej informacji, tylko mota sie z jakimiś pierdołami odnosnie doktoratu pisanego przez Jego syna, odnośnie genezy kilku wyrażeń uchodzących za potoczne w warszawskiej gwarze,i jeszcze kilku chorych tematów. Brzydzi sie juz czytanie jego postów nie tylko mnie, ale jak podejrzewam, znakomitej części użytkowników tego forum. Pracuje w branży od 12 lat, ale nie ukrywam ze nie jestem biegły we wszystkich zagadnieniach zwiazanych z tematem szeroko pojętego chłodnictwa i klimatyzacji. Po takim forum oczekuje właśnie że dowiem sie jakichś konkretnych informacji z danego zakresu wiedzy, ale informacji które bedzie można wykorzystać w praktyce, a nie na papierze. Kłótnie i ostre wymiany zdań, "sprawdzanie" wiedzy innych użytkowników, oraz "napawanie" się tym iż w danej dziedzinie ma się sporo (TEORETYCZNIE)wiekszą wiedzę , jest dla mnie pop.....one. Albo będziemy sobie tutaj pomagać, naprowadzać się na prawidłowy trop prowadzący do celu i uzupełniać wzajemnie swoją wiedzę, albo stanie sie to FORUM WYBITNEGO TEORETYKA EKSPERTA, na które przestana zagladać wartościowi ludzie z dobrymi pomysłami i dłuuugą praktyką, zjechani na dzień dobry przez wiadoma osobe. Generalnie wali mnie to co pisze, ale niepotrzebnie wprowadza zamęt i próbuje się wykreować na BOŻKA chłodnictwa. A więc moze zmieni sie w końcu ta sztywna formuła tego forum, i ludzie naprawde zaczna sobie pomagać , a nie konkurować ze sobą, wytykajac raz po raz (pan ekspert nawet częściej) komuś brak doinformowania w danym zakresie wiedzy. Ludzie wchodza tu po to aby tą wiedzę uzyskać, nie zaś po to aby obserwować pod swoim zapytaniem chorą wymiane zdań "eksperta" z praktycznie KAŻDYM kto nawinie mu się pod pióro. Najważniejsze aby kazdy wyniósł z tego forum coś wartościowego, jakąś wiedzę , a nie tylko niesmak spowodowany postami pana EKSPERTA. Wiem, zaraz będę miał reprymędę od niego z uwagi na to że nie użyłem w stosunku do Niego sformułowania "pan" pisanego z dużej litery. Ale mam to gdzieś. Nie widziałem jeszcze tak sztywnego forum, co spowodowane jest tylko i wyłącznie przez EKSPERTA. Nie przesadzajmy z grzecznościami, tylko rozwiazujmy wspólnie problemy i nawzajem uczmy sie chłodnictwa i klimatyzacji. ZRÓBMY Z TEGO NORMALNE LUŹNE FORUM. Bez "Szanownych Panów" i innych pierdół. Pozdro All! Nara.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
ZAWIESZENIE BRONI ?
10 Odpowiedzi, 12622 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY