Pracuję na Clima Tech Plus Magneti Marellii i jestem z niej zadowolony .Stacja ta może pracować w trybie auto,pół i manualu za dodatkową opłatą można mieć drukarkę.Wady tej stacji to (chyba) jeden przedstawiciel serwisowy na na kilka województw .Dodatkowa zaleta to cena ok 9500 z drukarką zapłaciłem 10200.Słyszałem że dobre są urządzenia firmy Robinair a półautomat Werthera ma dość przystępną cenę (chociaż euro idzie w górę i nic nie wiadomo).ECK ma fajne urządzenia ale tylko powyżej 12000 zł pozostałe są raczej wątpliwe chociaż przedstawiciel zachwalał że jest to mercedes wśród wszystkich stacji
.Firma Sun wypuściła w zeszłym roku fajną, wyglądającą jak z kosmosu stację ,ma wiele możliwości łącznie z kodem dostępu poza tym producent twierdzi że zabawiają się nią chłopcy z Hondy w swoim ośrodku szkoleniowym w Japonii.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-01-22, 22:39:52 przez Rado33.)
.Firma Sun wypuściła w zeszłym roku fajną, wyglądającą jak z kosmosu stację ,ma wiele możliwości łącznie z kodem dostępu poza tym producent twierdzi że zabawiają się nią chłopcy z Hondy w swoim ośrodku szkoleniowym w Japonii.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY